Тризначките: Само глупците учат в университет!

1

Вяра, Надежда и Любов били природно надарени

Тризначките
Тризначките

Колоритните звезди на „Биг Брадър” Вяра, Надежда и Любов за пореден път коментираха родното образование. След като в четири поредни години така и не успяха да преминат изпитите на университета в Благоевград те заявиха, че само на глупаците им е нужно да ходят за „висшу”.

„За какъв дявол ни е да ходим в университет? Ние и така се оправяме в живота, кой е изкарал 200 бона като нас? Хората имат нужда да гледат по телевизията позитивни личности, надарени с природни красоти и интелект. Ние просто правим голямо шоу и караме публиката да се залива от смях. Затова ни обожават” – споделят тризначките.

Лестер и тризначките
Лестер и тризначките

По тяхното мнение, имената им завинаги ще останат в историята на България, или поне в телевизионната такава. Те уточниха, че голяма част от крилатите им фрази по време на брадър участията били подготвяни предварително с голямо старание и имали за цел да ги направят популярни.

Почитателите на тризначките очакват с огромно нетърпение развръзката от връзката между Надежда и макето Лестер. Двамата в момента въртят гореща любов и дори се пуснаха слухове, че мадамата е забременяла от своя възлюбен. Тя отрече това, но потвърди, че двамата са правили секс на няколко пъти, ала ей така – без да се обвързват.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=3LJkfYGHxxg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. На тези КУХИ ЛЕЙКИ интелкта просто извира от екраните на родните телевизий!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *