Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Тризначките лекуват грип със секс

Вяра, Надежда и Любов в див скандал с гранична полиция

Тризначките

Тризначките се лекуват със секс

Тризначките не пропуснаха да се забъркат в поредния скандал и изправиха на нокти дори опитните митничари на КПП – Логодаш. Служители на гранична полиция се кълнат, че преди няколко дни тричките опитали да преминат нелегално и без задължителната паспортна проверка в съседна Македония, оправдавайки се с незнание.

„Какъв знак СТОП, бе, какво пише на него? Ние не знаем нищо за никакъв знак. Просто си преминаваме, защото в Македония си имаме достатъчно ангажименти, че да се занимаваме и с вашите неща”, отговорили тризначките на митничарят, който ги попитал защо са профучали транзит и не са спрели на знака, ограничаващ свободното преминаване.

Тризначките

Тризначките

Тази история се случила преди няколко дни, когато Вяра, Надежда и Любов пътували с мощно БМВ към съседна Македония. Те не се подчинили на полицейското разпореждане да спрат за проверка и с мръсна газ подминали кабината на дежурния. Той естествено алармирал колегите си и те догонили сестрите в безмитна зона. Когато видели с кого си имат работа, митничарите просто извършили проверка на документите и после ги пуснали да си тръгват.

Друга интересна ситуация около тризначките се разви наскоро, след като трите заявиха, че лекуват всякакви болести със секс. Независимо дали става въпрос за грип, бронхит, настинка или главоболие, креватните упражнения винаги били най – удачното лекарство.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *