Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Тризначките издадоха хонорара си във ВИП Брадър

Тъй като и трите не млъкват, а като говорят, не знаят какво говорят, тризначките бодро оповестиха колко пари ще вземат за да стоят в Брадъра и да плещят глупости. Те се изцепиха пред Къци. „Вие сте разни ВИП-ове, а ние, горките обикновени момиченца, ще вземем по 5000 лева, пък вие сигурно сте се уговорили за една торба пари“.

Те избухнаха, когато ги накараха да играят във филма и поискаха един милион лева хонорар, смятайки, че наистина ще се играе филм. Едната дори заподозря, че ще експлоатират таланта й безплатно, а другата додаде, че не само ще ги експлоатират, ами искат да ги направят смешни и хората да им се подиграват. Къци веднага смели с калкулатора в главата си колко му струват неговите мъки и страдания и колко ще струват техните. Явно остана удовлетворен от сметките, защото продължи с още по-любезен глас да обяснява на трите, че е тяхно право да играят, или да не играят.

Шоуменът се сприятели с момичетата по две причини. Първата е, че те единствени няма да го наранят. Прекалено са комплексирани от ВИП-овете и прекалено си знаят мястото в Къщата, за да го направят. Освен това те се отнасят лошо само с тези, които по един или друг начин ги наранят. Тогава те избликват като гейзер отгоре му и провинилият се вече съжалява, че се е захванал с тях. Когато обаче те получат добро отношение, се безкрайно мили и добри. Така Къци си осигури с един удар трима души, които няма да го номинират, ако имат право да участват в номинациите, което ще стане утре.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *