Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Тримата номинирани с различни тактики довечера

Тримата номинирани за изгонване съквартиранти от пет дни прилагат различни тактики, за да останат в Къщата.
Бони се хвана за чушките, готви, та се къса, а в останалото време мете и чисти. Но дори и тя не може да угоди на Къци, който не иска чушки с кайма, не иска чушки без кайма, не иска да има вътре мазнина и изобщо всъщност не знае какво иска. Зехтин можел да хапне след три дни, но сега не му било времето.
Къци го удари пък на хленчене. Той няколко пъти посети изповедалнята, за да каже как не го разбират другите, да обясни колко искрени пориви има за всичко, което върши и накрая да си изпроси малко рибка и плодове, защото ако ще се маха, поне да си хапне свястно. Той обвини Бони, че е притворна и лъже и че избягва въпросите, като ги насочва в друга посока. Шоуменът получи мисия да отиде и да попита Бони право в очите колко й струва изкуствената коса, за да види Брадърът тя ще избегне ли въпроса. Певицата най-искрено му каза, че не знае колко струва, защото на нея й е подарък, но ако той много държи да научи, като излязат от Къщата, ще попита.
Най-странно реагира Златка, като разбра, че е номинирана. Тя даде воля на чувствата си, плака, скърбя за Багата, страда, дори припадна. После изпадна във войнствено настроение и подгони Къци. Няколко пъти му крещя, а веднъж даже и го напсува. Тя не можеше да преживее, че няма да пее с Багата и за Багата заради Къци, който дълго избира песен, мърмори за всяко нещо, не искаше да учи текста и правеше всичко възможно изпълнението им да е перфектно като подготовка, но го провали на сцената. От яд Златка започна да го имитира пред камерите и да вика: „Брадъре дай ми млекце, дай ми малко кедрови ядки, донеси и плодове, виж там и един от другите апарати за кръвно да донесеш“ . Къци следеше изпълненията й с олимпийско спокойствие.
ВИЖ ВИДЕОТО:

 


Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *