Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Трима видни наркобоса- Христо Байков, Жабата и Боксъора делят една килия

Габриел Боцев- Жабата

Габриел Боцев- Жабата

Най – известните наркобосове на столицата Христо Ширев- Ицо Боксъора, Ицо Байков и Габриел Боцев- Жабата съвсем неочаквано станаха съкилийници в следствения арест на бул “ Г. М. Димитров“ 42. Поради факта, че в следствения арест в момента бълвало от все нови и нови арестанти директорите му  сметнали за логично да групират своите пандизчии по интереси.  По този начин във вип килията първи се настанява  Жабата, който бе арестуван  през октомври месец 2010г заедно с брат си Виктор Джуката и неколцина дилъра. Тази година на 8 октомври при Жабата се настани и Боксъора. Ицо Боксъора е сочен за наследник на Таки и бе спипан при акцията “ Пролетно почистване“ на полицията заедно с 8 негови  верни пласъора на дрога. Последен към наркобосовете се присъедини гаджето на Мария Велкова- Христо Байков.

 

Христо Байков

Христо Байков

Последният според МВР  ръководи наркобизнеса в богаташките райони в полите на Витоша и част от централната част на София.  Ицо обаче попадна на топло, защото изнудвал архитекта на любовницата си Мария Велкова. Според източници от панделата Жабата, Боксъора и Байков бързо се спогодили  и много се забавлявали заедно. „Тримата мускетари“ с охота споделяли баровските си колети, които получавали от близките си и обсъжадали доброто старо време, когато с мръсна газ фучали из София,  и се наслаждавали на ласките на моделките.

 Единственото притеснение за 3-та наркобоса идвало от  СРС-та в килията, затова ако говорели нещо  по бизнес тримцата като влюбени гълъбчета си шепнели на ушенце.  Друг голям кахър на вип съквартирантите бил фактът, че нямали 4-ти играч за белот.  Жабата много искал да приюти брат си Виктор Боцев при тях,  но за съжаление този път закона се оказал лош и не разрешавал двама обвиняеми по едно също дело, както е в техния случай да делят обща клетка.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *