Трифон Иванов отново в депресия – дави мъката си в чашката

4
Трифон живее от четири години с любимата си Валя
Трифон живее от четири години с любимата си Валя

Легендарният футболист от близкото минало Трифон Иванов се е скрил във великотърновското село Самоводене и не общува с никого, разкриват негови доскорошни познати, обезпокоени от състоянието му. Иванов имал сериозни пробеми с алкохола, почти не изтрезнявал, а видът му бил тревожен. Освен, че е напълнял до неузнаваемост, лицето му е винаги подпухнало, а под очите му има торбички. Още като млад му се носеше славата на един от най- страховитите футболист и най- големия пияч в националния отбор. Дори в часовете преди славните победи в САЩ през 1994 г. той по цяла нощ жулел водка.

„Туньо се пропи и стана много арогантен. Вече няма нищо общо с това момче, което познаваме от най- добрите му години на футболист“, коментират негови съселяни. Иванов вече избягвал публични изяви, бягал от журналисти като дявол от тамян, често не си вдигал телефона дори и на приятели. Причината да се затвори в себе си е депресия, в която изпаднал. Когато вечер си пийнел порядъчно на масата на заведението му, той често повтарял:“Всички ме забравиха. Сам останах.“

В края на юли великия спортист навърши 46 години. За последно той участва в демонстративен мач в началото на лятото. Тогава на стадиона в Сливен се събраха почти всички легенди от САЩ 94- а, за да отпразнуват 17 години от историческата си победа над Германия с 2:1. Бившите му съотборници останаха изумени от наднорменото тегло на Туньо. След това железният защитник престанал да контактува с колегите си. Поддържал отношения единствено с друг герой от световното – Бончо Генчев. Най- фрапиращият случай бил когато навръх

Трифон Иванов
Трифон Иванов

рожденния си ден, когато се напил и отново изпаднал в добре познатото си меланхолично настроение. Той не вдигнал нито един път телефона си, за да приеме поздравления от аверите си. Вероятно една от причините за това , че Трифон се пропи е,пълният провал на бизнес начинанията му.

Преди две години Туньо построи хотелския комплекс на главния път Свиленград – Русе в село Поликраище, но го обяви за продан. До неотдавна футболистът държеше и бензиностанции, които обаче фалираха. Туньо имал сериозни проблеми с инспекцията по труда, тъй като дължал доста пари за заплати на служителите си в заведението.

Най- много време бившият футболист прекарва на язовира, който е взел на концесия. Тъй като е страстен любител на риболова, Иванов разпуска най- добре с въдица в ръка. Понякога се качв и да покара джет. Признава, че от таксата на рибарите и от продадената риба си докарва прилични доходи. Веднъж дори завел гаджето си на екзотичен океански риболов в Доминикана.

От близо четири години плътно до Трифон Иванов е приятелката му Валя Панова. Тя има собствен строителен бизнес, завършила е две висши образования – икономика, както и управление на финансите. Туньо и 40- годишната му приятелка живеят в родната й къща в село Самоводене, което е само на километър от Поликраище. Легендарният футболист има и апартамент във Велико Търново, който обаче стои празен, защото Туньо категорично не искал да се връща в града. Неотдавна апаши разбиха вратата и претарашиха жилището му, като откраднаха доста скъпоценности оттам.

Преди няколко години Туньо се разведе с първата си съпруга Марияна. След като разтури брака си, той влоши отношенията си с трите си дъщери. Най- голямата му щерка Марина ог години живее в София. Тя се сгоди за друг футболист – Ивайло Димитров- Руския. 22- годишната Галина пък учи психология в Германия. Въпреки че татко й уреди цялото пребиваване там, тя рядко се сеща да му звънне. Най- сериозни са проблемите с малката му дъщеря Даяна, която е от втората му жена Денислава. В началото тя не позволявала на Туньо да вижда щерка си, след което той завел дело и го спечелил. Това лято обаче Денислава се преместила в София и пак скрила Даяна от баща й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Тъпи жълти вестници! А сега дано да сте доволни, след като писахте ГАДОСТИ за хората, които постигнаха 3 Място в Света за България. Тъпанари безмозъчни. Човекът си замина, дано сте доволни.

  2. Поне имайте уважението към железния бранител и изтрийте глупостите, които сте писали!

  3. „фодболист“ звучи зловещо – липса на образование, възпитание, интелект и култура. „Фодболист“ звучи като лайно в клозетната чиния на баба ми Курва. Поздрави.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *