Три пъти повторена лъжа изгони Юлиян от Брадъра

4

Една лъжа изяде късмета на оперния певец Юлиян Константинов и зрителите не му я простиха. Той на няколко пъти почти се закле, че не е говорил против жената и децата на Къци, но всъщност се подиграваше с тях и записите на Нова тв пазят ироничните му думи.

Дали Юлиян беше забравил удобно приказките си  или разчиташе на късата зрителска памет, не е ясно, но той повтори лъжата за трети път на сцената тази вечер и това му подписа билета за излизане. А много по-лесно беше да си признае и да каже – да, сбърках, извинете ме. Освен това гледащите предаването бяха подразнени и от самоувереното му изказване, че иска да остане в Къщата, не за да спечели, а защото имал вече мисия да се саморазправи с Къци и Мариана, които не се държали добре с него /Мариана го номинира, а Къци имаше собствено виждане върху ролата си на гей и непрекъснато саботираше снимките на сериала „Позволена любов“/.

Въпреки че Никол си беше взела и якето, за да си тръгне, уверена, че ще е тя, а Златка, издънила се яко в ролата си на синоптичка, направо отиваше към вратата, двете останаха, а Юлиян си тръгна. На лицето му нямаше и грам усмивка, той е от хората, които не умеят да губят и сега се очакват серия от тежки интервюта, първото от които е още днес.

Юлиян ще бъде запомнен като най-талантливия и едновременно най-ироничен, обиждащ и самовлюбен съквартирант, когото и вътре малцина обичаха, но го уважаваха. Единствено Мариана му каза в очите – ти си много талантлив, но и голям егоист и егото ти пречи да бъдеш истински. А накрая и Къци надигна глава и също го нарече лицемер. Още един факт направи впечатление тази вечер на зрителите. Юлиян обвини Къци, че наредил цветя около леглото на Багата за рождения му ден, а удобно забрави, че самият той, заедно с Багата и Фънки, положиха букети около Къци, докато спеше. Певецът се опита да си го върне, излизайки от Къщата. Той посочи за капитани на отборите главните си врагове – Къци и Орлин и директно прати единия на елиминации.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Много се радвам,че именно той си отиде,защото беше много голям интригант и злобар.Всеки си намира майстора.

  2. В какво му се състои таланта-не разбрах.Може би в това,че беше най-добрият в злобата си или да се държи лошо с хората .Е затова и излезна.

  3. Аз не мога да си обясня, кой в случая е простак? Юлиян може да е всичко, но не и простак. Безкрайно интелигентен и безкрайно талантлив човек, много съжалявам, че си тръгна за мен той трябваше да бъде победил. Вие си гледайте Златка и си живейте мизерния живот.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *