Три момичета се млатиха до кръв заради мъж

0

ТеодораЗлоба  и отмъщение за откраднат приятел станал причина за истински екшън в благоевградско село. Пострадала е  19-годишната Теодора, която се забавлявала  с компания в селската кръчма. Тя била щастлива, че си има приятел и той й обръщал внимание. Дори отишла до тоалетната да си пооправи червилото и хич не се притеснявала, че той преди това бил приятел на друго момиче – Мария. Мария пък  си имала приятелка адашка.

Отхвърленото гадже причакало жертвата си край тоалетната и се нахвърлило върху нея. Що ма, Марче, кво съм ти  направила, пискала Теодора, докато двете й се заканвали, че ще я направят на кайма.  Още преди това потърпевшата ги чула да си говорят високо – набелязала съм си един човек тази вече и ще го смачкам. Тя се направила, че не ги чува и започнала да си мие ръцете, когато удар я отхвърлил към стената.

След това двете Марии съборили на земята. Боят вече станал сериозен. Теодора се разпищяла, но двете момичета започвали да я блъскат, да я ритат жестоко в тялото и главата, докато изгубила съзнание. Случаен посетител чул виковете и успял да изтръгне момичето от лапите на развилнелите се тийнейджърки преди да го убият. Това станало трудно, защото те не пускали жертвата си и се наложило да вика още едно момче.

Теди била приета спешно в болницата, тъй като имала много наранявания и изпаднала в безсъзнание, а по-късно станало ясно, че е със сътресение на мозъка. Наранено е и дясното й око и може да получи трайни увреждания.

Никога не бяхме виждали такъв свиреп женски бой, казаха притичали свидетели. Теодора беше цялата в кръв, главата й се люлееше. Като нищо можеха да я убият. Друг свидетел от ВМРО, който също бил в кръчмата обясни, че подобна женска агресия вижда за пръв път. Той е изумен как жертвата е останала жива след жестоките ритници с маратонки и ботуши.

Двете Марии били задържани за 24 часа, а после пуснати. Те казали на полицията, че искали да смачкат Теодора, понеже откраднала момчето и му станала гадже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lyuwHaMjZWk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *