Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Трети депутат от ГЕРБ призна: Цветанов ни подслушваше!

Цветанов, БорисовТрети човек от ГЕРБ – бившият депутат Иван Петров, обвини днес директно бившия вътрешен министър Цветан Цветанов в безобразно подслушване, рекет на бизнеса и попълване по този начин на черните партийни каси.

Петров е бил зам-председател на комисията за контрол на ДАНС. Депутатът бил ужасен, когато от трибуната се прочели СРС-тата срещу горнооряховските лекари, които после се оказаха невинни. Той обясни, че неколкократно е бил предупреждаван да не говори много, да внимава, защото го подслушват.

Цветанов ушиТези, които ме предупреждаваха, бяха хора на Цветанов и знаех, че те просто ми препредават думите му. Даже имало реплика – да знаеш какви неща чухме да говориш, никак не са приятни да знаеш. Внимавайте повече. Петров заяви, че е сигурен, че колите за подслушване са се движели около парламента и около жилищата на депутатите. Не е останала скрита нито една наша реплика, нито един наш разговор, нито една наша лична среща, която няма нищо общо с партията. Просто са се събирали компромати.

Бившият депутат е сигурен, че слухтенето на Борисов, Найденов и Кокинов се е извършило от хора на МВР. По някакви свои причини Цветанов е решил да хвърли Найденов и Кокинов на вълците да ги разкъсат, защото имал свои причини да ги уязви. Недоверието ми към Цветанов е огромно, подчерта ексдепутатът. Той е сигурен, че има натиск и преса в бизнеса, но предлага спешно прокуратурата да се заеме с тези подслушвания, които са били регламентирани. Там е разковничто, там могат да се открият доста сериозни неща и прокуратурата да се заеме с Цветанов, сигурен е Петров.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *