Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Треньор за секс е най – търсената професия

Заплащането е добро, но трябва да сте готови на всичко

Секс треньор е най - модерната професия

Секс треньор е най – модерната професия

Секс треньор е най – новата и модерна професия в Западна Европа. В развитите държави този занаят вече стана изключително популярен и позволява на заетите да изкарват доста добри пари. Уловката тук обаче е, че инструкторът трябва да е готов на всичко за своите курсисти, включително и на живи демонстрации.

Хора от бранша обясняват, че професията на секс треньор много си прилича с тези на традиционните сексолози и терапевти, но има същественото преимущество, че се позволяват и нагледни уроци за разрешаването на интимен проблем. Това дава възможност на пациентите да постигнат по – добри резултати при лечението, сравнено с посещение при сексолог.

Истинският спорт помага за добър секс

Истинският спорт помага за по – добър секс

Основната разлика между стандартните подходи и уроците на секс треньорите е, че крайният резултат е в пъти по – удовлетворителен и след терапията, закъсалите партньори обичайно изпитват много по – големи удоволствия от интимния си живот. Това се дължи именно на визуалното обучение, подкрепено с нагледни примери.

„Наистина понякога е трудно да се справиш с поставената задача, защото непрекъснато идват двойки с меко казано странни проблеми. Ако става въпрос за нещо стандартно няма никакви трудности, но понякога доста трябва да се замисля как да подходя, за да удовлетворя очакванията на пациентите” – споделя Сара Морисън, която е секс треньор в Лондон.

Медиите на Острова отбелязват, че професията секс треньор съществува от години, но досега е практикувана нелегално. Сега обаче тя е като всяка друга работа и е разрешена от закона.

Виж видео по темата:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *