Трактора замесен в показния разстрел на писателя Георги Стоев? – с видео

0
georgi-stoev1
Георги Стоев

Skandalno.net Името на скандалния „октопод” Алексей Петров започна да изскача почти от всяко мръсно престъпление или убийство, белязало по срамен начин през последните години най-новата история на България. Тези дни се навършват две години от показния разстрел на Георги Стоев – писателят, който първи описа истински истории за престъпния бизнес на мутрите в България.

Девет дни преди да бъде убит той участва в предаването Сеизмограф” на Бтв, припомня вестник „Уикенд”. Преди това Алексей Петров е осветлен пред цяла България като агент на службите, в резултат на което вече официално е назначен на щат в ДАНС.

Пред огромната телевизионна аудитория Георги Стоев разказва, че е имал опасен сблъсък с Алексей Петров още през далечната

Георги Стоев, минути след разстрела край х-л "Плиска"!
Георги Стоев, минути след разстрела край х-л „Плиска“!

1996 г. Действието се развива в нощен бар в компллекса „Хранков” край София. Заведението държал Поли Пантев – разстрелян по-късно на далечния остров Аруба. А причината за раздора – Алексей Петров без да си плаща мъкнел проститутки в заведението, което е извън правилата на ъндърграунда. Още по-пряка става връзката на убийството на Стоев с Алексей Петров ако си припомним кой е изпълнителят на мократа поръчка. Това е Марио Васев, който се трудел в рекетьорската застрахователна компания „Аполо и Болкан”. Тя пък е учредена и е собственост на Алексей Петров и Златко Баретата малко след падането от власт на Тодор Живков.

Трактора Алексей мачкал неудобните наред!
Трактора Алексей мачкал неудобните наред!

По-късно двамата се разделят и тръгват по свои пътища.

Още преди две години покойният Георги Стоев твърдеше, че бившият министър на вътрешните работи е опънал чадър над Младен Михалев – Маджо, а също и фактът, че Маджо и Маргина са тайни сътрудници на МВР, вербувани преди 1989 г. Две години след убийството на писателя тези негови разкрития вече са официално потвърдени от службите. Георги Стоев пишеше поредната си книга и се стягаше да направи поредните си сензационни разкрития за симбиозата между мутрите и силовите структури на държавата. При това положение разстрелът му е бил неизбежен… Можем само да гадаем още колко опасни престъпници са се намърдали във властта или пък си имат платени слуги в нея.  Skandalno.net
Виж репортаж от погребението на Георги Стоев! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *