Трактора събирал секс-компромати чрез манекенки

2
prostitutki_1
Проститутка

Skandalano.net Алексей Петров използвал проститутки и манекенки като „къртици” и така се сдобивал с ценна информация, с която после рекетирал известни политици, бизнесмени и манекенки.

Говори се, че бардаците управлявани от хора, свързвани с „Октопод”-а, обслужвали интересите на Трактора като му доставяли компромати за популярни лица от сферата на политиката и ъндърграунда. Момичетата трябвало, освен да задоволяват сексуалните апетити на вип-клиентите, и да ги записват.

Петров изполвал и манекенките от известна агенция, за да събира компромати. Красавиците били katrin12инструктирани внимателно за допълнителните си задачи. Обещавали им и специални награди за уличаваща информация- пластични корекции. Говори се, че наскоро пребитата „Мис Силикон” Катрин Вачева била един от най-добрите агенти на Трактора. Дамата оплела в мрежите си дори самия подземен бос Христофорс Аманатидис – Таки и осигурила пиперливи компромати за ВИС-аджията на Алексей Петров.

Красьо Черничкия също бил помощник на Трактора. Скандалният възпитаник на свищовската академия снабдявал политици, магистрати и бизнесмени със сексуални удоволствия като им изпращал труженичките на Алексей Петров.

В хода на разследването за „Октопод“-а се изяснило,че много манекенки били на длъжност в ДАНС като нещатни сътруднички. Предполага се, че точно те разкрили връзките между мафиотски босове и хора от властта. Най-често манекенките заснемали сексуалните си игри с известните си клиенти, а после филмчетата били използвани за рекет. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *