Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Трактора излиза с фалшиво медицинско

alexei

Алексей в компанията на бившия Вътрешен министър

skandalno. net Алексей Петров излиза от затвора с фалшиво медицинско. Трактора, който от известно време симулира непоносими болки в краката, ще брои на лекар няколко хиляди лева за документа. За пред хората, Петров се подпира на бастун за по-голяма правдоподобност.

Известни столични доктори ще удостоверят, че Трактора е заплашен от осакатяване и незабавно трябва да излезе от ареста. Говори се, че белите престилки са добри познати на Алексей Петров отпреди. И друг път са го лекували, само че от огнестрелни рани. При двата атентата срещу бившата барета- през 99 и 2002, Трактора е прибягвал към тяхната помощ. Както към всичко друго, Петров е мнителен и към лекарите. Затова държи да бъде arestобгрижван от едни и същи доверени хора. В замяна докторите получавали тлъсти суми от благодарния си пациент, а някои успели да си направят и частни лечебници.

Въпреки че е бивш командос, Трактора доста капризнечел към условията в килията. Skandalno.net не веднъж ви е информирал, че Петров в затвора се радва по-скоро на домашен уют, отколкото на затворническа мизерия. При все това, бившата барета умишлено мрънка, за да има още доказателства за диагнозата му. Един от доводите за исканата смяна на мярката за задържането му е влагата в килията. Трудно е да се повярва, че човек в отлична спортна форма, има ревматизъм.

Ако Трактора успее да се измъкне с фалшивата диагноза, ще стане наистина страшно за свидетелите по делото му. Това накара и много от тях да оттеглят свидетелските си показания. Говори се, че Петров е скътал мобилен телефон в килията си, от които информирал свидетелите, че скоро излиза.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *