Трактора и Филчев рекетирали Командира с фалшив компромат

7
komandira
Иван Костов

Skandalno.net През 2003 Алексей Петров се опитал да шантажира Иван Костов с фалшив компромат, че бил агент на руските служби. Рекетът се е осъществил с пълната подкрепа на тогавашния главен прокурор Никола Филчев, с когото Командира имал остър конфликт.

Преди седем години в ръцете на Трактора попада документ от 1972, изпратен от руските служби до родното ДС. В него е опоменато, че Иван Костов бил вербуван през 1969 като агент на руското разузнаване и съветват българската страна да не се опитва да го привлича на работа към ДС, тъй като е служител на руското разузнаване.

По какви пътища компроматът  попада в ръцете на Алексей Петров не е ясно. Но през 2003 Трактора и

Трактора и Филчев са явни врагове на Командира
Трактора и Филчев са явни врагове на Командира

кръгът около Никола Филчев решават да го оползотворят. Идеята е да се саботира партията, която Иван Костов има намерение да основе- ДСБ. Командира напуска с огорчение СДС, след като разбира, че пипалата на Октопода се месят в политиката на „сините”. Говори, че това станало благодарение на близките контакти между тогавашния лидер на партията- Надежда Михайлова и Алексей Петров.

Номерът на Трактора и компания явно претърпял крах, тъй като на следващата година Костов учредява „Демократи за силна България”. Враговете на Командира правят последен отчаян опит да го съсипят. Петров предава документа на бившия вътрешен министър Богомил Бонев, който също недолюбва Костов. Бонев наистина го използва и обявява, че Командира работел за руското разузнаване. Екс- силовият министър обаче не вади доказателството, а именно въпросния документ. Говори се, че го дострашало да влезе в открит конфликт с руските служби.

Според запознати лица обаче, документът е майсторски изработен фалшификат. Включително мнението на чуждестранни журналисти, запознати с процесите в България, е че Иван Костов е рекетиран с добре изфабрикувана лъжа. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

  1. Иван Костов е човекът, който не беше член на нито една от съюзните в СДС организации и беше вкаран на кръглата маса, като съветник на СДС квотата от Венцислав Димитров, който по-късно бе обявен за агент на ДС. Иван Костов беше министърът на финансите в правителството на Димитър Попов, който прокара постановлението разрешаващо износът на долари до 50 000 без деклариране на митницата. По този начин се изнесоха валутните капитали на България в Австрия и други страни от където по-късно бяха върнати като инвестиции в строителният бум по време на комунистическия преход. Иван Костов направи банковия срив. Иван Костов кандърдиса Филип Димитров да си поиска вот на доверие с който акт СДС загуби властта. Иван Костов отиде в Ленинград да защитава дисертация и като се върна от КГБ инструктажа започна всеки ден да ходи на Раковски 134 и да интригантства по коридорите. В резултат на тази му дейност бяха „отлюспени“ Дертлиев, Савов, Дренчев, Тренчев, Събев и други създатели на съюза. По-късно беше низвергнат и Жельо Желев. Когато агентът – провокатор Иван Костов разчисти от демократи и подготви почвата за замисления в Москва преврат, той проведе последната национална конференция на СДС и чрез подставени лица създаде ПАРТИЯТА сдс като се самопровъзгласи за неин лидер. СДС и неговата Национална Конференция бяха успешно изманипулирани от Иван Костов не само поради грижливо замисленият в Москва и прилежно проведен в София преврат, но и поради голямата проницаемост на СДС средите за агентите на противника. Седесарските политически активисти и дейци бяха хора идеалисти без необходимата политическа практика, наивни и доверчиви, вярващи посткомунистически в колективния разум. Иван Костов използва това и успя да сведе организацията на два и половина милиона българи антикомунисти (членове + симпатизанти) до групичка от десетина хиляди души маниакално привързани към абревиатурата СДС. Като резултат имаме тази България, която никой българин не харесва- Основен виновник за това е Иван Коств – агент на КГБ и слуга на БКП-БСП. Да умре дано в най-дългите възможни мъки мръсникът, който съсипа мецтите на народа.

  2. Толкова помия и нито едно доказателство.
    Също като баснята разказвана от уж присъствалия на разговора Иван Ценов за пращането на Костов в СДС!

    Черно на бело има ли некъде бе, лайняви безмозъчни тикви!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *