Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Трактора дал 20 бона рушвет да влезе в болницата

Алексей Петров

Надзирател от затвора в София направи сензационно разкритие, според което Алексей Петров се е изръсил с 20 000 лева, за да бъде настанен в болницата заради „счупен глезен”. Служителят е категоричен, че поставената диагноза е фалшива и единствената цел на главатаря на „Октопода” е да се измъкне от затвора.

Само преди около седмица настана страхотен скандал във връзка с този случай, след като се разбра, че в продължение на два дни никой не е знаел какво е местонахождението на обвиняемия Петров.

Алексей Петров

При проведеното разследване се изясни, че Алексей Петров е бил изведен от една клиника и транспортиран до друга, без за това да е издадено законово разрешение от съдебен състав. След „лечението”, Трактора бил върнат в затворническия лазарет, откъдето ден след това отново бе изпратен за консултация в трето лечебно заведение.

Според разследващи журналисти, вина за създалата се ситуация има началникът на Софийския затвор Петър Кръстев, който именно наредил на д-р Васев да постави скандалната диагноза на арестанта. Лекарят си сложил в джоба сумата от 20 бона, но за да се подсигури, извикал като консултант по случая и колегата си д-р Павлов. Според някои данни, неговата щерка имала съвместен бизнес със сестрата на Алексей Петров.

Срещу солидния хонорар, докторите на три пъти опитаха да извадят арестанта с неистински диагнози, а случаят със „счупения глезен” е последният от тях. По мнението на запознати, тези същите лекари диагностицирали и Марчело Джотолов, който пък миналата зима „паднал” на заледената земя и си счупил нещо.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-cUa6sQXJgc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Трактора дал 20 бона рушвет да влезе в болницата

  1. Багера Отговор

    13.08.2012 в 19:16

    Айдеее, провала на обвиненията и смехотворното поведение на съда се съпровожда от коментар без грам фактология на „демократичните“ медии.
    Коментарът, съвсем в несвързания стил на Цецко, свързва малко полуистини и много лъжи. Само ще напомня, че по поръчка на Борисов фирмите на А Петров са минали пълна данъчна ревизия и не са открити нарушения, камо ли неплатени данъци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *