Трайчо: Картината в България е като развален телевизор – всичко се клати

4
Трайчо Трайков

„Картината в България е като от развален телевизор – всичко се клатушка”.

Така бившият министър на икономиката Трайчо Трайков коментира новините за намаляване в цената на газа с единадесет процента. Въпреки всичко обаче, той не се сърдел на министър – председателя Борисов за позорното му изгонване от министерското кресло и определи, че проваленият форум в Катар е бил само обществен повод за натирването му.

Правят български фейсбук

Съгласно някои слухове от политическите среди, Трайчо нелегално преминал под крилото на Меглена Кунева след разрива си с управляващите от ГЕРБ. Бившият министър обаче категорично отрече това и заяви, че на този етап въобще не му се занимава с политика. Според неговите изчисления, бил министър едва в около 7% от живота си и всичко все още е пред него.

Вместо да вади кирливите ризи на доскорошните си приятели и настоящи политически опоненти, Трайков хвърли бомбата, че сега разработвал български аналог на Фейсбук и до реализацията на интернет приложението не оставало кой знае колко време. Министърът в оставка допълни, че в случая помагал на група нашенски разработчици, които правели тази платформа за иновации.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=QYMfeyOm4g0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *