Трагедия! Вижте какво е отношението на Азис към Андреа!

0

Азис задмина в четките дори и Веселин Маринов

Азис
Азис отрече да е злословил против Андреа

Кралят на Ориента Васил Боянов – Азис направо се счупи от подмазване по адрес на колежката си Андреа. След като преди време той лично заяви, че тя не е никаква певица и цялата ѝ слава се крепи на връзката с Кубрат Пулев, днес той се отрече от себе си и каза, че Андреа била най – добрата.

Конкретният повод за изказването му бяха неговите заявления отпреди време, според които у нас има само три истински певици – той самият, Преслава и Галена. Всички други били фалшименти, които освен да се кълчат по сцената нищо друго не могат.

Азис и Андреа
Азис и Андреа

„Никога не съм казвал такова нещо, дори напротив. Андреа е сред най – интересните певици на България и много пъти го е доказвала. С добрите си проекти, с факта, че нейните клипове са най – скъпи и запомнящи се. Освен това тя е много популярна и в чужбина. Един ден бях в Сен Тропе и от всички коли по улицата звучеше нейна песен, пусната по радиото. Хората даже ръкопляскаха в колите си от възхищение”, категоричен е Азис.

Припомняме, че преди седмица самата Андреа (наистина малко предварително) подкрепи тези твърдения като заяви, че има милиони фенове по целия свят. Думите ѝ намериха голям отзвук сред обществото и дори се заговори, че видеоклиповете ѝ в YouTube са надминали по посещаемост последния световен мегахит „GANGNAM STYLE”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=qszx-eQyBDE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *