Трагедия! На Мис Джуки не й стига силиконът за Гинес

0

Мис ДжукиМомичето с най-големите силиконови устни в България Габриела Радославова с прискърбие призна, че няма да може да откликне на предложението на Гинес да се  кандидатира за рекордно големи джуки. В началото тя се навила, но после разбрала, че изискването е кандидатките да имат най-малко 11 кубика в устните си, а тя имла само 7. Трагично!

„Още 4 кубика няма да си сложа! Не искам да рискувам“, категорична е Габриела, макар и да съзнава, че така пропилява шанса си да стане жената с най-известните и най-големи устни в света. И да пожъне ограмни успехи.

Все пак Габи изключително много се гордее с джуките си: „Те  ми донесоха някакъв успех, така или иначе, споделя тя. Аз работя в телевизия, така или иначе…. Аз много си се харесвам. Досега не съм чула и някой мъж да се оплаква от мен и от отношенията ни“.

Мис Джуки разказа, че си сложила силикон в устните преди няколко години. Това било… подарък от родителите й за 18-годишния й рожден ден. Доста странен подарък, но пък и времената са други. Изобщо не болеше, разказва тя. През първите няколко дни ми беше малко неудобно, не бях свикнала, сега нямам проблеми. Не ми пречи да ям и да говоря, не ми пречи в нищо. Надявам се, че не е опасно и за здравето.

Тя отнова призна, че често получавала неприлични предложения, включително и от един министър, който й предложил по 10 бона на  на месец, да са му бъде любовница. Но тя не се съгласила.

„Такива неща често ми се случват и е напълно нормално. Не съм от тези, които си седят в къщи. Аз съм само  на 20 години, обичам да се забавлявам, ходя по дискотеките, а там пък предлагат на по-хубавичките като мен различни неща … Аз обаче не искам мъж, който да ми дава пари, а искам да ме обича“, обяснява простичко момичето.

Засега около нея няма мъж. След буйния скандал с футболиста Орлин Орлинов, тя е сама. И не си търсела мъж, а чакала той да я намери.  По-скоро си търсела роля в киното и искала да изиграе някакъв сериал, подобен на „Спасители на плажа“, затова е запланувала да си сложи силикон и в гърдити, които и без това са дотстатъчно пищни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/CkCd8M9Kaks

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *