Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Това лято не чукайте във Варна

Във Варна регистрираха бум на трипер

„Хубаво е лятото да бъдеш на море…“ изпя преди време флагманът на българския рап Мишо Шамара, който си нямаше и бегла представа какви проблеми ще налегнат родната му Варна след някоя и друга годинка. Защото наистина е хубаво да бъдеш – ама се оказва, че не е. Според последните сведения от специалисти по кожни и венерически болести, морската столица буквално е зарината от случаи на трипер, а броят на болните продължава да нараства прогресивно.

Лекари от най – големия ни град на Черно море вдигнаха тревога, да не предприемаме никакви рисковани любовни авантюри това лято на тяхна територия. Те отправят горещ апел към всички туристи да забравят за влажните игрички с непознати, защото в града е регистриран бум на заразните заболявания, предавани по полов път.

Още преди старта на курортния сезон, във Варна бе отбелязан сериозен скок в броя на заразените от гонорея (трипер). Инвазията на посърнали мераклии към специализираните кабинети започна още през април, докато по традиция пиковият момент настъпва чак в края на активния сезон, или през месеците септември – октомври.

Още по – лошо е, че се наблюдава и рязко занижаване във възрастта на заболелите, като най – малките пипнали неприятната инфекция са едва по на 13 – 14 години. Най – много засегнати са млади хора по на 25 – 30 години, а според лекарите основната причина за екскалирането на трипера е отдаването на безразборен секс, под влиянието на наркотици и алкохол.

Във Варна регистрираха бум на трипер

„Само за последния месец при мен дойдоха петнадесет заразени с гонорея граждани. Имайте предвид, че за последните пет години при мен не е стъпил нито един пациент с подобни оплаквания” – споделя д – р Илко Бакърджиев.

От полицията призовават да бъдем особено внимателни и когато търсим услугите на професионални проститутки и жиголо. Униформени припомнят, че през лятото Варна се превръща в притегателен център за всякакви гастрольори от цяла България и съвсем не се знае кой какво може да ни докара.  Освен това, тогава на пристанището пристигат доста повече кораби, пълни със зажаднели за ласки моряци, които могат да са преносители на цял куп екзотични заболявания от всички краища на планетата.

„Не се подлъгвайте, ако някоя от т. н. професионалистки се опитва да ви примами с ниски цени и обещания за приказни нощи. Помнете, че освен да пипнете някое неприятно заболяване, съвсем лесно можете да се превърнете в жертва на престъпление” – напомня капитан от морската полиция.

Според запознати, в момента цената за един час плътски удоволствия във Варна варира от 40 до 200 лева за час. Разбира се, има и по – скъпи компаньонки, но техните услуги не са достъпни за простосмъртните граждани.

Виж видео 18+:

http://www.youtube.com/watch?v=coYTQZornXA

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *