Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Топлофикация прави поредно порно с парното!

Парно

Пловдивчанката Петя Николова получила ужасяваща сметка за парно в размер на почти 800 лева от зимата на 1 999 година. Дамата останала като втрещена, защото именно през тази година в нейния блок въобще нямало парно, след като в системата станала авария. Четири дни след като се спукал преливника, тогавашния домоуправител подал молба пред „Топлофикация”, в която информирал служителите за инцидента.

Парно

Госпожа Николова уточнява, че още преди години е покрила всичките си задължения до октомври месец на въпросната година. През 2003 –а обаче, майка й получила призовка, а през 2008 –а жената била натоварена и с изпълнителен лист за дължимите суми. А през февруари 2012 –а дошла и честитка от съдия – изпълнител. Като следствие от това, започнали да удържат всеки месец по над сто лева от пенсията на бащата на потърпевшата.

Петя Николова разказва, че ходила много пъти в офисите на фирмата, която в момента се занимава с разпределянето на топлоенергия в града, но служителите категорично й отказали всякакъв достъп до архивните документи, от които може да стане ясно, че през въпросната зима в целия блок въобще не е имало парно. Изгонилия с думите, че няма кой да се занимава с нея.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=WbZE3IgkgRA

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *