Топ скандално! Разкриха защо Галена командва мъжа си!

0

Никога няма да познаете каква е тайната рецепта за любов на Галена

галена

Бивши приятели на Галин (мъжът на певицата) разпространиха чрез Facebook пикантни факти около личния живот на звездното семейство в последните дни. Изповедта на един от тях потресе потребителите, защото разкри до най – малки подробности какви ги върши Галена, за да подлудява мъжете. Не си мислете обаче, че става въпрос за нещо цинично! О, не, тайната рецепта за успех е съвсем неподозирана и никой не би могъл да усети какво всъщност се случва.

Оказва се, че преди всичко Галена знае как да предразполага. Преди всеки семеен сеанс сервирала малка чашка бяло вино на мъжа си, тъй като според нея дори и минимално количество от божествената напитка освобождава звяра, подготвяйки го за нападение.

Също така Галена намирала начин да устрои наистина романтична атмосфера при всеки сгоден случай. Въпреки че двамата са заедно вече от доста време, тя просто не си позволява да става досадна и да заприлича в поведението си на средностатистическата лелка. Ту ще изненада Галин с ново секси облекло, ту ще му извърти някой кръшен танц, вечеря на свещи, сластен блус, въобще жена – мечта. Поздравления!

Не на последно място, звездата на „Пайнер” обръщала сериозно внимание на мястото, където ще се срещат. Следвайки съветите на най – опитните сексолози за избягване на рутината, тя всеки път променяла обстановката. За целта закупила няколко комплекта калъфки и завивки с различен десен, с чиято помощ да внася така необходимото разнообразие във всяка продължителна връзка.

Нищо чудно, че Галин устоя и продължава да устоява на всички злонамерени хора, които поне веднъж в месеца опитват да изложат съпругата му чрез пикантни и напълно неверни клюки. Последният скандал около певицата (при който тя се награби със служител на нощно заведение) отшумя бързо именно поради тази причина и може да послужи за урок на всички ревниви мъже.

http://www.youtube.com/watch?v=MfbqC27hT8I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *