Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Топ сервитьорът Христо Маринов: Тодор Колев се напи и открадна цигулката на цигански музикант! – 2 част

ivan_slavkov

Иван Славков

Христо Маринов е сред най-опитните сервитьори в града на тепетата. 20 години е разнасял таблите в култови пловдивски заведения като „Тракийски стан“ и „Тримонциум“. Свидетел е на стотици скандални случки с известни личности. Пред очите му Агент Тенев изчукал кубинска танцьорка в тоалетната на „Тракийския…“.  Редовен посетител била Катя Паскалева, която веднъж едва не умряла от препиване. Бившата съпруга на Георги Божилов- Слона получила алкохолен делириум и се наложило персоналът да вика линейка. Не пропускал да посети елитната кръчма и Георги Парцалев. Правел го при почти всяко гостуване под тепетата. Най-често се появявал в компанията на млад мъж, известен с лявата си ориентация. Единствено за „skandalno.net“ преситения от пикантни кръчмарски истории келнер направиагент тенев своята изповед:

Любимец на келнерите в „Тракийски стан“ беше Иван Славков. Много ларш човек. Винаги правеше трицифрени сметки и оставяяше още толкова за бакшиши. Най-големите купони са ставали именно в негово присъствие. Не съм срещал втори пияч като Батю. Веднъж с Вуцата събраха очите на персонала. За два часа обърнаха две бутилки „Джони уокър“ и поръчаха трета, вероятно за хотела. Въпреки че беше щедър плащач и купонджия, веднъж се изложи много. Той е прословут женкар, но свалките му са доста груби. Една вечер се напи като свиня и почна да ухажва млада колежка. По някое време я покани да седне на масата му, но тя го отряза. Батето не е свикнал да му се отказва. Дръпна я грубо за ръката с думите: „Ма, я ела тука, ма“. Никой обаче не реагира. Компанията му и останалите гости приеха бруталното поведение на Славков като шега. А момичето плака цяла нощ в кухнята от унижение.

тодор колевВиж, Агент Тенев беше друга работа. На него жените просто му се лепяха като мухи на мед. Гостуваше ни кубински танцов ансамбъл- над 50 човека. Дойдоха да разпуснат след уникално представление на Античния театър. За нула време мъжете се натаралянкаха с ром и кротнаха по масите. Вида на пияните кубински красавици по дансинга сгорещи кръвта на родните гларуси и се почнаха свалките. В това време в ресторанта довтасаха Агент Тенев и Орлин Горанов. Бившия съпруг на Кристина Димитрова се ориентира много бързо в обстановката и заби една мулатка. После видях да я вкарва в клозета, където двамата се забавиха поне 20 минути. Накрая си тръгнаха заедно. kristinaГоранов е печен пич. Явно е премълчал за забежката на Агента пред дуетната си половинка. Защото седмица по-късно Тенев пак дойде, но този път в компанията на Кристина. По онова време двамата все още бяха женени и си беше доста нагло от негова страна да я води „на местопрестъплението“. Колегата, който му донесе поръчката даже го избъзика: „Кубински ром ще желаете ли г-н Тенев?“
Сервирал съм и на Тодор Колев. Веднъж дойдоха с режисьора Коко Азарян и един местен актьор. То вярно, че в изкуството пари няма, но втори пинтии като тях не съм срещал. Първо взеха да се пазарят кой ще плати сметката. Не се спогодиха и всеки се бръкна за своя дял от изпитото и изяденото. А за капак си прибраха рестото до стотинка. За втори път Адама ни посети в компанията на група артисти, след някаква постановка в Драмата. В кръчмата свиреше прекрасен цигански оркестър. Джангърът беше пълен. След третата водка Колев скочи на масата и замята гюбеци. После се хвърли в оркестъра и изтръгна цигулката от ръцете на ромския музикант. Чу се невероятно фалшиво скрибуцане, което би довело до истерия и Бетовен, който е бил глух.. Адама направи опит и да пее, но едва се държеше на краката си. Колегите му опитаха да си го приберат в сепарето, да не се излага повече. Той обаче им оказа яростен отпор с бутане и дърпане. Иначе Колев е културен човек, но като пийнат някои хора се променят.
Очаквайте продължение: skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *