Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Топ нумероложката Кристина Сунгарска: През 2014 г. ще успеят тези, които учат! ИНТЕРВЮ

Кристина Сунгарска е бивш адвокат и настоящ нумеролог и астролог. Завършва право в НБУ, но практикува професията само 5 години. От вече 13 години се занимава с числата, които нямат никакви тайни от нея.

Кристина Сунгарска наскоро издаде книга, в която можем да намерим много отговори за характера ни, опирайки се на рождените си дати

Кристина Сунгарска наскоро издаде книга, в която можем да намерим много отговори за характера ни, опирайки се на рождените си дати

В последните няколко години Кристина бе гост на много телевизионни предавания, в които безпогрешно разгада съдбата на известни личности от света на шоубизнеса. Едни от първите й клиенти са родни политици, които често се допитват до нумероложката за личните и професионалните си дела.

– Кристина, в началото на годината всички се питат каква ще бъде тя за нас? В какво ще е добре да съсредоточим силите си?
– Годината се намира под знака на седмицата, която пледира за развиването на интелект и толерантност към различни знания, с цел да се обогатим и да станем по-мъдри. Отношенията между хората трябва да станат мирни.

Трябва да изключим агресията от общуването си, защото иначе именно в тази година може да си навлечем карма, която да забави прогреса ни. Затова през 2014 г. е важно да се стремим да бъдем по-снизходителни към грешките на нашите близки. Трябва да се научим да прощаваме, особено ако досега не сме можели да го правим. Годината ще е успешна за хората, които се занимават с интелектуален труд.

Кристина Сунгарска– Ще има ли големи промени в икономическия живот у нас?
– Тези, които се стремят към по-квалифициран труд, те ще бъдат по-добре финансово. Изискванията за труд ще се покачат затова на хората ще им бъде по-трудно да се котират за по-добра длъжност, и заплащане, ако нямат нужните качества. Трябва да се научим да бъдем професионалисти и педантични в работата си – само така ще бъдем успешни личности.

– Ще излезем ли от кризата?
– През годината ще се наложи да правим сериозни избори и трябва да бъдем много внимателни, защото 2014 г. дава повече очаквания, отколкото резултати.

– В кои сфери ще се печели добре?
– Тези, които се занимават с висококвалифициран и интелектуален труд, имат възможности за големи печалби. В тези области ще се търсят и специалисти. Затова съветът ми е – чете! Четете, залагайте на занието – свърши времето на лесните пари. Всяка научена новост ще ви се отблагодарява, това е инвестиция за доброто ви бъдеще.

– Какво може да очакваме в личен план?
– Първо искам да знаете, че годината се намира под знака на 7. Седмицата отговаря за планетата Нептун или илюзиите. Така че човек може да бъде лесно заблуден. Тази календарна година е насочена към това да опознаваме себе си. Затова новите любови и връзки ще просъществуват и през следващата година само ако хората си признаят, че се обичат истински. Фалшивите съюзи ще се разпаднат. Най-благоприятни месеци за романтични чувства ще бъдат февруари, май, юли и август.

– Говорейки за романтика, как да видим кои дни са подходящи за брак например?
– За сватби подходящи месеци ще са февруари, май и ноември. Това са месеци, в които сключените бракове ще имат по-голяма сигурност и в материален аспект, което ще ги направи по-устойчиви. Личните дни за сключване на брак се изчисляват конкретно, съобразено с рождените дати на младоженците. Затова те не са фиксирани и би било прибързано да дадем точни дни.

– А за стартиране на бизнес начинания?
– Благоприятни месеци за сключване на договори и сделки са март и април. Стартирането на бизнес също може да започне с регистрирането на фирми и подготовка на документи в същите месеци. За тези, които си търсят работа, месеците март и април са подходящи за намиране на подходяща. Заради един нумерологичен аспект тези месеци могат да означават и напускане на стара работа, но и възможност за нова.

– За кои хора ще е успешна годината?
– Успешна ще е годината за хората с жизнен път 5, 7, 11. А за да разберете какъв е вашият жизнен път, прочетете книгата ми.

– Наскоро излезе твоята книга „Нумерология“, какво може да намери читателят в нея?
– Тя е един достъпен начин да опознаем себе си, да разберем с какви таланти сме родени, какво можем, както и това да водим един по-пълноценен професионален и личен живот. Книгата ще ви даде отговори за характера на вашите близки и роднини.

Цифрите ще покажат както слабите, така и силните ви черти, как да ги овладеете и така ще разберете защо другите не могат да бъдат повече или по-малко от това, което са.

– Възможно ли е всеки да борави с нумерологията или са нужни някакви специални умения?
– Най-основното е човек да има желание и да търси отговори. Буден ум, а не специални качества са нужни за разбирането и работата с цифрите.

– Преди време гостува на Ани Цолова и тя ти поръча да й направиш прогноза. На кои други личност вече си погледнала в бъдещето?
– Предвид професионалната си етика, не мога да коментирам хората, които се консултират с мен. Всеки трябва да се чувства спокоен, че личният му живот си остава такъв.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Топ нумероложката Кристина Сунгарска: През 2014 г. ще успеят тези, които учат! ИНТЕРВЮ

 1. donika Отговор

  15.12.2014 в 20:32

  госпожицата е наркоманка

 2. Патрик Отговор

  15.12.2014 в 21:10

  Не знам каква нумероложка е,но аз лично съм се друсал с тоя парцал в365 столично наркоманско зборище,за нея знам само че обича кокаина повече от хляба

 3. donika Отговор

  15.12.2014 в 21:21

  Именно Патрик такива шарлатанки не заслужават да живеят,а че е наркоманка е ясно само по физиономията и я разбирам

 4. Патрик Отговор

  15.12.2014 в 21:24

  Абе тя щеше да ми духа за една линия

 5. Моско Отговор

  15.12.2014 в 21:33

  Сигурно ти е чук матеряла брат,и аз съм перкал с тая само че на морето

 6. ралица Отговор

  30.12.2014 в 21:16

  На мен пък не ми прилича на наркоманка,правила ми е хороскоп,е не съм доволна ,че ме одруса 60 лева и ми надрънка куп глупости мисля че не е наркоманка а и хлопа яко дъската,намерила е начин да прибира паричките на балъци като нас полу-легално.давала съм и други пари по врачки и какви ли не шарлатани,но тези 60 лв бяха най грешни защото ми ги взе за 14 минути и ме депресира жестоко с исказванията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *