Топ 5 на бг. градовете с най-много курви!

7

Много често се запитвам един въпрос, когато видя чужденци в България. Какво правят тук? Имаме изключително много забележителности, които могат да видят из цялата ни родина, но нашата скъпа държава всякаш нарочно прави така, че тези хора да не ходят там. Не ги подържат, не ги рекламират и с всичките си действия показват, че не им пука.

Като се замислим още малко и стигаме до извода, че има едно нещо, което да приканва туристите в България. Грозно звучи, но това са жените. Всеки знае, че в нас има много красиви жени, но вече все повече започват да разбират, че и тези жени са доста лесни. Нека да изброим 5-те топ градове в които може всеки един турист да се забавялва и то доста евтино.

Първото място е само и единственно за София
Не толкова голям град в сравнение с другите европейски столици, но спрямо големината му, живущите в него са много. И това предразполага за по-голям избор на лесни жени. Дори и най-капризните чужденци могат в София спокойно да начешат сексуалните си фетиши. Цените са много по-ниски от други европейски градове, като започват от 20 евро и стигат до не повече от 100 евро. В този диапазон на цените, могат да се избират между мургавелките по околовръстното, та до хубави и елитни девойки, които седят по дискотеките и чакат някой да ги почерпи.

Варна
Няма как хубавата Варна да не е из топ градовете. Просто е изключено. С идването на най-топлия сезон, а именно лятото, с евтините за чужденците почивки по нашето черноморие, просто няма как да не се нарича Рая за туристите, търсещи приятни сексуални емоции. Под и над път, както има една народна приказка. Тук вече зависи много от това какви са претенциите на клиентите и мястото, където ще се извършват актовете, но повече от 80 евро на час не стигат цените.

Модерният Бургас
Логично или не, след Варна следва друг морски град, а именно Бургас. Наричаме го модерен, защото стана едва ли не задължително всички по-заможни, а и не чак толкова заможни младежи със започването на топлия сезон, да се местят по курортите около Бургас и в самият град. Може би хубавите и скъпи заведения са вдигнали нивото на жените като цени, но определено си заслужават. Цените са малко по-високи от тези в
другите градове, като стига до 100 евро на час.

Русе
Ако някой търси евтини и качествени секс услуги, то това е мястото. Дунав мост е станал като пункт, където се срещат предлагащите и търсещите секс услуги. Надали някой ще види абсолютно празен хотел в Русе, не зависимо от сезона.

Петата призова позиция е за Велинград
Е как няма да е така, след като има изключително много хотели, кой от кой по-хубав, а и условията които предлагат. Друг въпрос е, че си имат и минерални извори, което допринася за известността на този град. В други градове има приказка от сорта на – сезон година храни, а във Велинград такава приказка не е на мястото си. Просто защото през цялата година всички хотели са пълни с туристи търсещи секс, секс и само секс. Ако вие търсите релаксираща почивка, секс удоволствия и всичко това да не ви излезе толкова скъпо – Велинград е вашето място.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

  1. Дунав мост БЕШЕ,от години труженичките се събират срещу Метро-на изхода за Бяла

  2. Мисля че НЕЗАСЛУЖЕНО сте забравили Сандански, претендира за място в топ5!

  3. Какъв Сандански, бе. В Сандански няма такива. То по тази логика трябва всеки град да фигурира. Правилна е тази класация, това са градовете с най-много курви. Тези градове бълват курволяк и по всички останали.

  4. Какъв Сандански, бе. В Сандански няма такива. То по тази логика трябва всеки град да фигурира. Правилна е тази класация, това са градовете с най-много курви. Тези градове бълват курволяк и по всички останали. Може би наистина само Плевен и Благоевград, може да се добавят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *