Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Тони Дачева ще осиновява дете

Тони Дачева голямаТони Дачева сподели, че е в  трепетно очакване да й се случи най-хубавото  в живота на една жена – да стане майка. Предприела съм и съм задвижила някои неща  в личен  план, които силно се надявам  да се случат – подала съм пълен комплект документи за осиновяване и  очаквам да стане  най-хубавото  нещо, да бъда майка ”, разкри тя.

Певицата много се надява тази година да й донесе  щастие в лицето на едно прекрасно момиченце, което тя  да дари с много майчинска обич, с която е заредена от години, но няма на кого да я даде.

Исках, много исках да си имам собствено дете, но така се получиха нещата, че нямам. Затова сега съм взела твърдо нещата в свои ръце, направила съм всичко необходимо и ще имам дете, макар и не биологично. Но според мен не е важно дали ще го износиш, а как ще го гледаш. Тръпките на майчинството са едни и същи, след като малкото човече се появи в живота ти.

Тони призна, че съжалява, че не е направила стъпката по-рано, тя много искала, но все я спирала надеждата и вярата,  че  ще намери човека, с когото заедно ще имат дете.
Сега обаче тя решила, че няма смисъл да гради въздушни кули и да чака повече. Обмислила съм всичко подробно и вече съм готова – да дам  всичко от себе си, за да  го направя щастливо това дете!”, споделя с развълнувано певицата.

Тя разкри, че няма сериозен приятел до себе си, но това пък не означавало, че всяка вечер се затваря сама вкъщи. Напротив, винаги била с хора, винаги била в компания, винаги била усмихната и весела. Въпреки това очаквала подходящия и единствения, защото всяка жена има нужда от силно мъжко рамо до себе си.

Жени сме, трябва някъде да се облегнем. На детето също ще му трябва баща, а аз не спирам да се надявам, че това ще се случи.
След дългогодишната си връзка с колегата си Найден Милков, Тони така и не откри втори мъж, който да запълни живота й. Отдаде се на няколко краткотрайни връзки, но нито една не беше толкова сполучлива, че да се стигне до брак. Междувременно тя се разболя от диабет и надеждите й за собствено дете още повече намаляха. Като се прибавят и годините, сега осиновяването е най-добрият вариант да стане майка.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *