Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Tони Мамата се отказа от свободата

Тони Мамата

Тони Мамата

Най – вярното  куче пазач на Златко Баретата се отказа доброволно да излезе на светло. Този факт направи обществено достояние собствената му адвокатка Силвия Найденова. Според Найденова преди време Антон Савов,  както е истинското име на Мамата е жадувал да напусне кафеза и да види слънцето, но вече не. Излиза че суровият престъпник и пръв ортак на Златко Баретата се  е отчаял тотално и му е станало безразлично, дали ще променят мярката му за неотклонение или ще продължи да гние в затвора.

Всъщност почти всички  подсъдими по делото срещу Златко Баретата са вече на свобода, но явно нямат голяма нужда от Тони Мамата и няма кой да му подаде ръка. На практика, ако Тони Савов развива някаква престъпна дейност то, той може преспокойно да си върти мръсните сделки и от панделата. Остава загадка, защо  Тони Мамата сам се е отказал да се бори за свободата  си,  да не би да е сгазил нещо здраво лука и да го е страх…

Тони Мамата и Златко Баретата

Тони Мамата и Златко Баретата

Така или иначе онзи ден съдът изслуша 4-ма свидетели по неговото дело и естествено насрочи нова дата.

Припомняме ви, че през февруари месец 2009 г. дясната ръка на Златко Баретата бе обявен за общонационално издирване и сам се предаде на правосъдието… Тони Мамата се считаше за основен деец в престъпната групировка „Фирмата”,  на която тартор е обвиненият в разпространение на дрога и поръчково убийство, именно Златко баретата. Още тогава стана ясно, че едрогабаритната Мама е отговаряла за събирането на печалбата от продажбата на наркотици заедно с  Мартин Станков- Рашо Цифката и Ивайло Борисов- Ториното.

Тони Мамата далеч не е иноватор в занаята. Антон Савов има един куп тежки криминални провинения и е добре запознат със съдебната система и множеството вратички. Остава отворен въпросът, защо Тони Мамата предпочита да лежи в затвора и с какво си убива времето там, за да не ще  да си покаже носа навън или кой го чака отвън….

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *