Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Тончо Токмакчиев: Не спя с Ивана!

Ивана Тончо Токмакчиев и Ивана отдавна имат тайна връзка. Това се шушука упорито в културните среди. Макар че и двамата отричат, те били неразделни по време на турнето на Ивана, а после често ги забелязвали заедно в заведения. Веднъж в най-отдалеченото и най-тъмно сепаре.

В шоусредите са сигурни в тяхната връзка. Сигурни са и медиите, но Тончо не издържа и избухна срещу жълтата преса. Аз не мога да имам личен живот. Аз не мога да мръдна, без да ме проследят. Пълна лъжа е тази моя връзка с Ивана. Ние сме добри приятели, но явно имаме такива приятели, които ходят да ни пеят на медиите.Тончо Токмакчиев ограничил до минимум присъствието си по светски събития, не се появявал и по ресторанти и клубове, за да престанат писанията по негов адрес. Те наистина престанали, но скоро пак го засекли с певицата и огънят отново се разгоря. За разлика от продуцента, Ивана само се усмихва и свива рамене, когато й зададат въпроса. Веднъж отговори, че са добри приятели, а после започна само да се усмихва загадъчно. Усмивката й разпали въображението на медиите и те си казаха – тук наистина има нещо.

За сметка на това Токмакчиев разпалено отрича, хвърля къчове и дава акъл на журналистите как да работят. Той с носталгия си спомня, че едно време всеки се подписваше под написаното и носеше отговорност за него, а сега всеки прави, каквото си иска. Както аз като продуцент нося отговорност за това, което правя и което правят актьорите ми и целия персонал, така трябва да бъде с медиите, разсъждава той. Но читателите пък мислят, че няма дим без огън и че концертът на Ивана, който той продуцира и на който през цялото време бяха заедно, е породил нежни чувства, които сега той отрича заради семейството си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IRjlU3_D3wA

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *