Той е Бойко Борисов – новият патриарх на България (Снимки)

0
Бойко Борисов и Цветан Цветанов като висши духовници

Солена шега с премиера Борисов

Бойко Борисов бе избран за нов български патриарх от потребителите на Фейсбук. Докато в църквата скандалът след смъртта на татко Максим започна да набира все по – голяма скорост, потребителите на социалната мрежа показаха завидно чувство за хумор и решиха, че бат Бойко е достоен да заеме и тази най – висока длъжност.

Бойко Борисов патрирах на България

Предложението за възкачване на Борисов върху светия престол е направено в специално регистрирана за това страница във Фейсбук, наречена Бойко Борисов – Патриарх. Регистрирана е преди пет дни и до момента има едва сто и четиридесет последователи.

Над един от колажите в страницата се мъдри гордият надпис, изречен уж от Борисов: „След като оправих земните дела, сега ще сложа в ред и божиите дела!”. Мнозина пък подкрепиха идеята с мотива, че Бойко може от църковни дела нищо да не разбира, но поне има достойна осанка.

Иначе социалната мрежа стана място за война и между истинските свети отци, борещи се с всички сили да завладеят старшинството на родната църква. Първо се появи страница с явна насоченост срещу митрополит Николай, а дни по – късно се пръкна и друга, която го защитава.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=oO-mz05e84s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *