Тодор Славков: Сашо Диков не е гей!

1

Тодор Славков направи най-невероятното извинение, което някога се е случвало в родния ефир. Явно дълго време на сърцето му тежало, че в ефир преди година нарекъл Сашо Диков педераст.

Той затаил някъде вината си и тя взела, че изплувала в средата на миналата седмица, когато той се наквасил със солидно количество алкохол на коктейл, където присъствали много медии. Точно вълху бълукащия алкохол забълбукала вината и Малък Тошко решил да се извини. Той извикал екипа на Канал 3, който се навъртал наоколо и съобщил важно, че иска да даде изявление. Репортерите включили камерите, поднесли му микрофона и внукът на Тодор Живков се провикнал „Сашо Диков не е педераст“.

Гръмкото му изказване стреснало всички, смутените репортери изключили камерата и микрофона, за да не продължи изявлението на Тодор, който кой знае какво още щял да наговори. Но аз просто исках да се извиня, казал той на изумените журналисти, тежеше ми, че го нарекох така. След което си налял още една чаша марково питие. Всички гости се захилили зад чашите си, някои даже излезли в коридора да се посмеят от сърце. Сашо Диков научил за новата изцепка на Малък Тошко, но нищо не могъл да направи. В думите му нямало никаква обида. В момента ексмилионерът си търси съпруга в ефира на ТВ7, но в почивките между търсенето отдъхва пред любимия си алкохол, страстта към който явно е наследил от баща си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=I6Eu8ePQmgU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Malak Toshko ne e narkoman otiawlen, niama geiski naklonnosti i ne prodawa pokashtinata na deda si i bashta si za da si kupi belo ot kalata, ha, ha, ha, ha, mani go tos parcal propadnal be

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *