Тодор Колев шамаросал колега

0
Тодор Колев

Дългогодишният любимец на родната публика Тодор Колев преди няколко дни показал опаката страна на характера си и шамаросал своя колега от сериала „Сутрешен блок” Борис Лапшов. За това разказват клюкари които твърдят, че са повече от наясно с всичко, което се случва на снимачната площадка.

Причина за избухването на Тодор Колев била нескопосана шега, която иначе добродушният Лапшов, погодил на известния актьор. Злите езици разправят, че изпълнителят на ролята на асистента Пацо решил да се изгаври с Колев, като му сипал малко сол в кафето, вместо захар. Това страшно изнервило по – възрастния му колека, който буквално станал на кълбо от нерви и му треснал доста здрав шамар, след като разбрал за подигравката.

Тодор Колев

Когато усетил соления вкус на кафето си, Тодор Колев се разкрещял с пълно гърло, питайки кой е авторът на гаврата. Всички от екипа започнали да се смеят гръмогласно и единствено Борис се изчервил като младо момиче.

Това било достатъчно на опитния Колев да разбере откъде е задухал вятърът и съчетаното с извинение признание на Лапшов не било достатъчно да го укроти. Въпреки че всички се опитвали да обърнат всичко на шега, Тодор Колев не се въздържал и лепнал една здрава плесница на шегаджията.

:) Тодор Колев: Чичо, защо вече не кашляш?:

http://www.youtube.com/watch?v=FjGsiFuNBCI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *