Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Тодор Батков заменил пущинаци за терен до морето

Тодор Батков

Тодор Батков

Морската ивица се оказа най – желаната мишена за хиените, които душат около евтини имоти. Сред предприемчивите ловци за тънкажни имоти, направили голям удар са Тодор Батков,  Красимир Гергов, Станка Шопова и съвсем неочаквано бившия кмет на Москва Юрий Лужков. „Мери “ АД,  която е собственост на най – вероятно поставените лица  Златко Бакалов и Христо Христов прави невероятна покупка на земя на морския бряг около Камчия само за завидните 4, 50 лева на квадрат. Моментално след това забележете въпросното дружество е продадено на руснаци, които са пряко свързани с по – гореспоменатата сделка в Камчия. По – любопитното тук обаче е дейното участие и на екскмета на Русия  Юрий Лужков, както и на комсомолската радетелка Станка Шопова.

Красимир Гергов

Красимир Гергов

По – късно двамата разширяват още своя бизнес като купуват още земя на морето само за 8 лева на квадрат. Тодор Батков също не остава в страни от аферите със земя край морето и посяга на парцели край бургаския квартал „Крайморие“. Батков обаче се оказва далеч по изобретателен и с част от примамливите земи край морето се сдобива,  като ги заменя за пустеещи земи във вътрешността на България.

Освен това фирмата на Батков се сдобива с още 200 декара гора, чиято оценка надвишава 24 лв на квадрат, но за тях бизнесмена плаща само по 8 лева на квадрат. Любителите на голфа също не остават вън от аферата с заменки на земи.  “ Трейшън клифс голф енд спа “ Ад, която до 2005г е собственост на Красимир Гергов също прави удар. Рекламният магнат Красимир Гергов купува 9.5 декара земя  в каварненското село Топола за 7, 30 лв на квадрат. „Теса Енерджи“ зад която също стои Красимир Гергов купува  и евтини земи, на които е изграден ветроенергиен парк около Балчик.  По този начин именити бизнесмени са намерили, как да се сдобиват със земи на безценица,  докато  обикновените  хора  не могат да се възползват от вип далаверата.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *