Тити Папазов и Сашо Дойнов: Коя е тази Рут Колева?

0

rut-postКоя е тази Рут Колева? Пеела, дочух. Да не би да е Мария Калас и аз да не съм разбрал, запита тази сутрин в ефир актьорът Александър Дойнов. Тя стана известна с това, че плюе българския народ, а не с някакви песни. На самия мен не е известна, на колегите ми също и след това изказване смятам, че е някой лешпер.

Ренегатско изказване на Рут Колева, което от няколко дни се върти из Фейсбук, взриви от коментари социалната мрежа. Припомняме, че тя написа, че българите все сме недоволни от всичко. Нямаме почит към нищо, не сме я уважили, че пяла по ББС, завиждали сме й, от нас бъка негативизъм, злоба, не можем да сме щастливи, мразим циганите и гейовете и още две педи обвинения.  Мъжете биели жените  си, а тези, които не ги бият, били гейове.

Най-вероятно това е някакъв неин изблик, но дори да е поредната артистична пиар акция, тя доста сериозно си е навлякла гнева на българина, допълни  и баскетболния треньор на „Левски” Тити Папазов. Не разбира ли, че не можеш да обиждаш народа за щяло и не щяло, защото този народ, колкото и да ти изглежда заспал, нещастен и недостоен, може да реагира веднага и да те зачертне завинаги, както се случи в момента? Никой няма право да обижда осбствения си народ, едно защотото е произлязъл от него и второ, че не се е опитал да го промени, а се хвърля да го критикува.

„Може да ми се смеете, много да ми се смеете, но и аз не знам коя е Рут Колева“ – каза Тити Папазов. И защо трябва да знам?  Не можеш да си толкова негативен към нацията си. Прекалено грубо, брутално и  крайно е изказването й. Ние българите наистина имаме някакво вечно недоволство. Но който не харесва България, нека замине в чужбина. А да остави другите тук да се борят със свои средства с трудностите, не да им крещи от чужбина и да им размахва пръст, обиждайки ги.

Имаме много хора успели в чужбина, имаме и стотици хиляди обикновени бачкатори. Всеки си избира къде  да живее и как да оцелява.  Само че сред известните в чужбина аз не зная с какво е известна Рут Колева. И не искам тя да ми формира мнението и да ми дава акъл, допълни Папазов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/23qR6Qh5Fe8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *