Тийнейджърки предлагат виртуален секс за 10 лв. – с видео

0

sex on lineSkandalno.net Разкрепостени тийнейджърки предлагат самозадоволяване по скайп срещу 10- 15 лв. Ученичките си пускат обяви придружени със сластни снимки, за да изкушат воайорите. Така момичетата си докарват добри доходи, за да си купуват парацалки и да ходят по дискотеки и кафенета.

След училище младите порноактриси се прибират в къщи. Но вместо да си пишат домашните, включват камерата и започват да работят. Мама и татко не са се прибрали още, така че палавата тийнейджърка няма никакви притеснения, че ще разкрият малкия й бизнес. Повечето момичета неtiin-sex смеят да практикуват занаята през ноща, за да не събудят родителите. Обаче на някои изобщо не им пука- просто се стараят да не пъшкат много. Будуването си заслужава, защото по малките часове на денонощието мераклиите в интернет са повече.

Тийнейджърките предлагащи такива услуги, умело sexтушират съмненията на приятелите си. Казват им, че са манекенки или че ходят по разни предавания като публика срещу заплащане. С родителите си дори по-лесно се справят. Възрастните изобщо не обръщат внимание, че детето им все излиза по кафенета, а не им иска пари. Добре дошло !

Първото си представление ученичките изнасят безплатно- да „зарибят“ клиента. За второ вече им дават банковата сметка за таксата и чак догава се събличат. Момичетата си изкарват ученическа карта от банката, която е безплатна. Любителите на млада плът обикновено са лоялни- не се опитват да излъжат момичетата.

Институциите говорят за опасностите в Интернет за децата, а някои невръстни момичета направо си печелят от тях. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *