Тийнейджърка откачи от любов по Веселин Маринов

0
Луда фенка изтормозила Веско Маринов

Непълнолетна фенка на Веселин Маринов буквално полудяла от любов по него и ежедневно го омаламощвала с горещи послания и още по – горещи снимки. Лиричният бард вече не успявал да издържи на напъните и пред свои близки заявил, че или ще превърти като нея, или ще отговори на чувствата й.

Веско бил сразен най – вече от стихотворение, което девойката написала за него. То било издържано в девет стиха, които един през друг възхвалявали способностите на певеца на сцената и в леглото.

В очите ти греят звезди
А ръцете ти са като ангелски криле
И за миг не си помислям, че те няма
Веско, ти си моето сърце!

На Веско Маринов му писнало да му се бъркат в живота

Прочувственото послание тотално обезсилило нежния изпълнител, който действително бил потресен до дъното на душата си от нежността на девойката, която се представила като Радостина. Той бил само на милиметри от погрешната стъпка, но негови приятели се усетили да го озаптят навреме.

Притеснени за бъдещето му, другарите на секундата се юрнали да го успокояват. Преди всичко те му заявили, че ако се предаде, ще излезе по – шантав и от нея. Последното нещо, което трябвало да направи е да я гътне на леглото, защото като едното нищо щели да го тикнат зад решетките заради нейната крехка възраст.

Да се събудиш до мен от В. Маринов:

http://www.youtube.com/watch?v=f8uNbexaDjM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *