Тийн звездата Селена Гомес засне еротична фотосесия

0

Снимките й, които излязоха на цели две корици в списание Elle,  излъчват толкова много секс и страст, че дори любимият й Джъстин Бийбър онемял, като ги видял. Той се затворил с гаджето си и нагледно обяснил какви са му впечатленията от фотосесията.

 Селена, която снима филм в България и лудя по родните дискотеки, клубове и сандвичи, отново влезе в ролята си на млада прелъстителка. Тя доверява в списанието, че гаджето й е голям романтик и е готов за нея на всичко. Двете звезди са неразделни от години, въпреки че слухове непрекъснато ги вкарват в любовен триъгълник. Бийб ми е верен и ще бъде такъв дотогава, докато аз пожелая, заяви пред читателите на списанието малката секс-богиня.

Двамата са идоли на всички тийнейджъри в Америка: момичета преследват фанатично Джъстин, а млади и стари представители на мъжкия пол биха дали милиони Селена да им обърне внимание. Когато не са в един и същ град и в една и съща продукция, бъбрят с часове по телефона. Селена признава, че ще обръща по-малко внимание на певческата си кариера и ще се посвети на киното. Не е вярно, че Холивуд моделира хората. Аз съм си аз и правя това, което искам. Може би други нямат моя шанс, но аз го имам и никога няма да го изпусна, твърди с младежки оптимизъм малката звезда.


Един от хитовете на Селена. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *