Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

The Wall Street Journal: КРЕМЪЛ СТЪПИ И В БЪЛГАРИЯ! Виж Тук:

Американският вестник „Уолстрийт джърнъл“ написа тези дни, че след като Москва се е намесила в кампанията за президент на Съединените щати, сега същото направила и с изборите в България.

Медията твърди, че Българската социалистическа партия е получила „инструкции“ как да осигури победата на Румен Радев на президентските избори през ноември 2016 г.

Нещо повече: „Уолстрийт джърнъл“ дни преди изборите в България обясни на своите читатели, че някакви неизвестни, но нови „инструкции“ от  Москва ще дадат пълна възможност на кандидатите на БСП  да победят и в предстоящите парламентарни избори.

Такива абсурдни писания на „Уолстрийт Джърнъл“ и други американски медии, не са нещо ново. Ако човек вярва на техните „твърдения“, които се основават на някакви тайнствени „списъци“, „инструкции“, коментари в социалните мрежи и други тем подобни конспирации, то тогава със сигурност може да повярва и че Владимир Путин лично е назначил Доналд Тръмп за президент на САЩ.

Само че, както каза самият Владимир Путин преди няколко седмици, САЩ са велика държава, а не бананова република и във вътрешните й работи не може да се меси никой.

И все пак: НАМЕСА в изборния процес на Щатите действително ИМА. Но това съвсем не е „Ръката на Кремъл“. Нито „ЛИЧНАТА намеса на  руския президент“. Нито на руските медии или „доверени лица“ на президента Владимир Путин.

НАМЕСИ СЕ твърдо и категорично АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД. И стана безпощадно ясно, че обикновените хора в САЩ не желаят повече да робуват на Транснационалните корпорации. Че американците не искат конфронтация или още по-малко война с Русия. Че хората искат мир и ползотворно сътрудничество, което да донесе просперитет и щастие за всички.

Абсалютно същото искат и обикновените хора в България. Гласувайки на президентските избори преди няколко месеца за генерал Румен Радев, българите избраха дружбата и сътрудничеството с Русия във всички сфери на икономиката и обществения живот.

Избраха България да бъде отново суверенна държава, на която НИКОЙ не може да заповядва. И която сама взема решенията, съобразно своя икономически и политически интерес.

С една дума- българите избраха СВОБОДАТА.

По същите причини гражданите на България днес гласуват доверие на БСП. Защото искат да се развива БЪЛГАРСКАТА енергетика. Искат да се построят незабавно големите енергийни проекти АЕЦ „Белене“, Южен поток“ и Бургас – Александруполис“, докато не е станало много късно.

Защото само мощна българска енергетика, която произвежда евтин ток за индустрията и битовите потребители… Само такава енергетика може да тласне с шокиращо бързи темпове напред и промишлеността, и селското стопанство, и високите технологии. С една дума- цялата икономика на нашата държава.

Това ще създаде огромен брой нови работни места. Ще генерира високи заплати. Ще внася в бюджета много милиарди, които да се усвояват за образование, здравеопазване, социални дейности и т.н.

Не на последно място мощната икономика ще генерира голям обем на промишлена и селскостопанска продукция. За да реализираме тази продукция обаче трябва незабавно да се обърнем към нашата посестрима Русия. Към арабските страни. Изобщо- да се върнем категорично към нашите традиционни партньори.

Защото на европазарите никой не ни пуска. А огромният руски пазар е гладен за висококачествените български плодове и зеленчуци. За някогашните стабилно-качествени и евтини промишлени стоки. За сътрудничество с нашите някога перфектни и висококвалифицирани специалисти във всяка една област. Особено в областта на високите технологии, науката, космонавтиката (в областта на космонавтиката през 87 г. България зае 6 място в света-б.р.).

Имаме огромен и неизползван потенциал за взаимодействие с Русия. Трябва само да възстановим предприятията, научните институти, земеделските кооперации…Но всичко това да става под ръководството на държавата. Защото само тя може да осигури пълноценен пласмент на продукцията на външните пазари. За цялата гама на нашите стоки. И съответно да докара огромни приходи в държавния бюджет.

За 27 години видяхме, че крадливите „бизнесмени“ в България нямат нито финансов ресурс, нито подготовка, нито дипломатическа поддръжка, нито кадри в страната и чужбина, които да осъществяват сложния и многопластов процес на производство, реклама и пласмент на пазарите в различни страни на света. В крайна сметка процента на държавната собственост във Франция е 58 %, във Великобритания е- 54 %. Така че това съвсем не значи комунизъм. Последното го обясняваме за соросоидните платени грантаджии.

И най-важното: когато разни „бизнесмени“ се занимават с икономика, целият приход отива НЕ в ръцете на държавата, а  в джобовете на олигарси и маргинали, които изобщо не се интересуват нито от мизерията, в която живее народът, нито от плачевното състояние на страната ни.

Българският народ иска ГРАБЕЖЪТ, който продължава вече 26 години, за бъде СПРЯН.

И ако новите управляващи  не го направят СЕГА, ако се скрият зад някакви „експертни“ правителства… Тогава има голяма вероятност НАРОДЪТ български силно да се радикализира. Защото пропастта между олигарсите и народа ще става все по-голяма и зловеща. Олигархията така или иначе, рано или късно- ще бъде срутена и пометена. И сега въпросът е само дали това ще стане по мирен начин или чрез гражданска война!

А иначе американските медии са прави: Москва помага на България. Но съвсем не в изборите. Ние не сме малоумни. Русия ни помага да проумеем, че освен като слуги, можем да живеем и като свободни и достойни хора. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за The Wall Street Journal: КРЕМЪЛ СТЪПИ И В БЪЛГАРИЯ! Виж Тук:

  1. Иван Михаилов Отговор

    30.03.2017 в 10:29

    Idva Prostotiq i Bedotiq!!!Nazdrave!!!!

  2. Анонимен Отговор

    04.03.2018 в 19:12

    Много ми се искаше американската лъжа да е истина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *