Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

The Guardian с Чудовищно Разкритие: ЕС е МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ, създадена от Мега Корпорациите! КРАЙНАТА ИМ ЦЕЛ Е…

Тези дни английският The Guardian разкри нови престъпления на Жан Клод Юнкер. Като председател на Европейската комисия той тайно е пречел на усилията на европейските държави да изтласкат Мега Корпорациите от икономиките си и да ги накарат да си плащат данъците. Тепърва ще се разкриват подробностите на неговите тайни „действия“ в още по-тайната „етична“ комисия за данъчно облагане на бизнеса в ЕС.

По-важно сега е да припомним нещо друго.  Този същият, председател на Европейската комисия Жан Клод Юнкер,  дълги години бе премиер на държавицата Люксембург. В това си качество, той години наред, както съобщиха английски и американски вестници,  е нарушавал законите, превръщайки страната си в една голяма офшорка. Тоест, в данъчен рай за бандити и спекуланти. В място, където големите транснационални компании да не плащат никакви данъци. Освен рушветите, които подхвърлят на Люксембург и на самия Юнкер.

Знаем, че според законите на всяка държава, особено в САЩ и страните от Западна Европа, неплащането на данъци е углавно престъпление, за което се влиза в затвора. Всички помним легендарният мафиот, капо ди тути капи- Ал Капоне, който накрая все пак попадна в затвора, и то не за друго, а за укриване на данъци.

Със същата „дейност“ се е занимавал и „почтеният“ премиер на миниатюрната държавица Люксембург, а днес главен бос на ЕС – нашият „герой“, Жан Клод Юнкер.

Но вместо да го вкарат в затвора, или поне да го лишат от премиерския му пост, Юнкер е повишен в длъжност. И става председател на мафиотската организация, наречена с гръмкото име Европейски съюз. Където продължава да развива своята „дейност“ по избягване на данъчното облагане от Мега Корпорациите.

Защо ние от Skandalno.net наричаме ЕС – „мафиотска структура“? Ами много просто: Защото тази структура е създадена от същите транснационални американски и европейски компании, чиито пари Юнкер е укривал в Люксембург. Те слагат своя човек на поста, защото искат да са сигурни, че подконтролните на Брюксел европейски държави, ще изпълняват тяхната воля. А крайната цел на това предателско мероприятие е държавите в ЕС да се разпаднат, а техните народи да бъдат превърнати във финансови, икономически и духовни роби на Големите корпорации. Този процес е напреднал значително- вече се вижда как средната класа в Западна Европа, например, се топи с изключително бързи темпове.

Само че, както казват гърците „Панта рей“, всичко тече, всичко се променя. Променя се и политическият климат в Европа и света. Появата на руския президент Владимир Путин и Русия на международната сцена обръщат с главата надолу цялото мафиотско сдружение на „евроатлантиците“, защитници на глобализма, неолиберализма и мега корпорациите.

Новите перспективи за държавно развитие, които Русия дава поставят в много „неудобно“ положение главатарите на ЕС – Юнкер, Меркел и Оланд, защото разбива на парчета техния мафиотски замисъл за глобално заробване на планетата. Затова те се опитаха да съсипят Русия със санкции. Но не успяха. И съвсем скоро ще напуснат политическата сцена. Но преди това ще се разкрие една, макар и малка част от техните „деяния“ в полза на новите транснационални капиталисти.

За Юнкер вече е ясно: Той подлежи на углавно преследване. И съвсем не му е мястото да бъде председател на Европейската комисия.

Ролята на Меркел и Оланд също ще се изясни. Особено в светлината на тайния, и за щастие неосъществен, договор ТТИП/Трансатлантическо търговско и икономическо партньорство, което предвиждаше Корпорациите да командват правителствата на държавите/. Както и в светлината на организираната от тях и техните вашингтонски покровители, мощна „бежанска“, а всъщност ислямско-терористична вълна, която заля държавите в Европа.

Именно заради този мошенически характер на групировката, наречена ЕС и защото не искаха хора от типа на Юнкер да ги командват, англичаните първи биха дузпата на ЕС. Една от най-големите държави в ЕС – Великобритания, затръшна след себе си вратата на провалилата се отвсякъде структура.

Но Англия не е сама. И други мощни държави като Франция, Италия и Холандия се готвят да избягат от ЕС. Не за друго, а защото Брюксел само ограбва държавите и ги принуждава да вървят против собствените си национални интереси. И против собствената си национална сигурност. Принуждава ги да се превърнат в Ислямски вилаети.

Тази ситуация великият руски писател Николай Василиевич Гогол описва с думите : „Мошеник мошеника язди и мошеник кара!“ Тоест на всяка крачка е пълно с мошеници. Които опитват да се изпързалят един друг. Това на езика на капиталистическите ефемизми се нарича „конкуренция“ . Нека, обаче не се заблуждаваме. Никаква конкуренция няма нито в ЕС, нито в САЩ. О някогашната свободна пазарна икономика сега там са останали само жестоки и кървави войни за пари и власт. В които големите риби изяждат малките.

Но какво да говорим за другите държави, когато ние самите на свой гръб изпитахме „удоволствията“ да сме членове на ЕС. Само за 25 години ЕС-аджиите ограбиха и разориха китната ни родина. Забраниха ни да произвеждаме, защото имало квоти. Забраниха ни да изнасяме за държавите от Западна Европа, защото пак имало квоти. Забраниха ни да изнасяме и за Русия и арабските страни, защото сме щели да станем зависими от тях.

И сега си умираме в „горда независимост“ от приятелски държави като Русия. И в пълна зависимост от враговете ни в Брюксел.

След като унищожиха и нашата държава, и останалите страни от Източна Европа, как да не наричаш тази Брюкселска организация мафиотска?!

А назначените да ни управляват тук от глобалната мафия, слуги от ГЕРБ само помагаха в ограбването и като кученца гледаха да отмъкнат някой по-голям кокал от устата на народа. При това ни убеждаваха, че Брюксел така казал. И пак трябвало да чакаме поредния доклад от ЕК.

Само че на българите вече им писна и не искат и да чуят ни за ЕК, ни за ЕС, а още по-малко пък за техните български помагачи от ГЕРБ.

Мошеническата организация, наречена Европейски съюз си отива. Нека нейните български пудели Борисов, Цветанов, Кунева, Митов, Ненчев и сие час по-скоро да си обират крушите, за да избегнат поне народния гняв, който се задава. И народния съд! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за The Guardian с Чудовищно Разкритие: ЕС е МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ, създадена от Мега Корпорациите! КРАЙНАТА ИМ ЦЕЛ Е…

 1. Монка Отговор

  04.01.2017 в 6:46

  Иво, всичкото хубаво, но защо накрая искаш „час по-скоро да си обират крушите, за да избегнат поне народния гняв“?? НАПРОТИВ – ТРЯБВА ДА ПОНЕСАТ НАРОДНИЯ ГНЯВ, ТРЯБВА да им се изземат парите и имуществото и да прекарат остатъка от дните си в урановите мини, та да допринесат поне малко за тая държава и народ..

 2. „Краен срок утре!!!
  Всичко, което сте публикували, ще стане публично от утре. Дори съобщенията, които са били изтрити или непозволените снимки. Нищо не струва да се направи просто копие и да се постави, тъй като превенцията е винаги за предпочитане. От канал 13 са говорили за промяната в политиката за поверителност на facebook.
  Аз НЕ ДАВАМ на facebook или всякакви образувания, свързани с facebook, разрешение за използване на моите снимки, информация, съобщения или публикации, както минали, така и бъдещи. С това изявление давам известие на facebook, че е строго забранено да разкрива, копира, разпространява или да предприема всякакво друго действие срещу мен, въз основа на този профил и/или съдържанието му. Съдържанието на този профил е лично и информацията е поверителна. Нарушаването на неприкосновеността на личното пространство може да бъде наказано от закона (UCC 1-308-1 1 308-103 и Римския статут). Бележка: „Фейсбук“ сега е публичен субект. Всички членове трябва да публикуват една бележка като тази. Ако предпочиташ, можеш да копираш и поставиш тази версия. Ако не публикуваш подобно изявление поне веднъж, ще бъде технически позволено използването на твоите снимки, както и съдържащите се информации в аргументите на състоянието на профила. Не споделяй, а копирай и постави, за да си в безопасност.“

 3. Цоньо Цонев tsonev22abv.bg Отговор

  04.01.2017 в 12:45

  Чак сега ли разбрахте истината. Но от снимките ви не можах да позная човека с когото така интимно се прегръщат Аз така мило и жена си несъм прегръщал

 4. Георги Дишлянов Отговор

  04.01.2017 в 13:48

  Цитираната мисъл „Панта рей“ не е пълна и означава само „Всичко тече“, а не както сте написали „Всичко тече, всичко се променя“. Не сте цитирали цялата мисъл, а тя е: „Панта рей, панта кинейтай, кай уден медей“. И това означава „Всичко тече, всичко се движи и нищо не остава неизменно“. Това е мисъл на философа Хераклит и е добре да я цитирате и превеждате точно и в нейната цялост!

 5. киро Отговор

  04.01.2017 в 22:21

  Иво дай БОЖЕ най-послле дано ттози Бълггарски народ браткоо разбере и да се съббуди като БЪЛГАРИ ЮНАЦИ не само ние Бълггариа вън от ЕС но ида сме винаги с БРАТЯТА РУСИ ЗАЕДНО и най-важно вън ДПС като искат власт вот тебе ТурциаБбългариа никой и никого не е спрял и нямма да спре Българиа като Българин трябва да остане.

 6. Анонимен Отговор

  11.03.2018 в 11:24

  Помогни ни господи ес да се разпадне нато да се праждоса герб да се махат и да тръгнем към евразия с братска русия това е пътя преопреден от господ за да я има българия и българския народ слава на великата братска русия господ винаги да я пази

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *