Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скандал в Света гора! ГЕРБ-ери устроиха засада на БСП и АТАКА, циркът завърши с арест

О, мой боже, правий боже!
Не ти, що си в небесата,
а ти, що си в мене, боже –
мен в сърцето и в душата…

Още по – тежко отекват думите на Христо Ботев в сегашно време, когато България е разкъсвана на хиляди парченца от безумни люде, спуснати да „освобождават” държавата и бедния, изстрадал народ от лапите на Огнения змей. Станал пословичен със своите премеждия, депутатът от „Атака” Павел Шопов за пореден път фокусира вниманието към себе си, забърквайки се в пореден скандал, отново изправяйки обществото на нокти.

Павел ШоповТози път мястото на действие е съседна Гърция, където 36 депутати от настоящото Народно събрание във всички четири цвята, пристигат с два автобуса в Света гора, за да се отдадат на молитви в Зографския манастир. За зла врага там са посрещнати с бурни освирквания от българи, които също са на екскурзия до светата обител. Със самото им пристигане групата започват да викат „Оставка!”, което кара атакистът да се наостри до крайна степен. В същото време един от монасите пита смирено кой е настоящият премиер на страната ни, на което Шопов отговаря:

„Бойко Борисов!”

Прехвърлят се на ферибота по посока Уранополис, при което Светлозар Стоянов изразява открито своята гражданска позиция и открито критикува поведението на народните избраници. В същото време заснема разговора със своята камера. Категоричен е, че където и да отидат родните депутати, хората навсякъде ще им търсят отговорност за действията, колкото и да се правят на „велики и националисти”.

Възбудени до крайна степен, Павел Шопов в съучастие с Христо Монов и Иван Иванов от БСП притискат гражданина Стоянов и изискват от него незабавно да им предаде видеозаписа. Той отказва. Това кара атакистът откровено да побеснее и открито да заплаши човека с полиция. В разговора се намесва представящ се за български консул в Гърция (по думите на очевидци действително е такъв) и на свой ред отправя горещи заплахи, започва да звъни по телефоните. Когато слизат на сушата

8 униформени арестуват Светлозар, позволил си да вика „Оставка!”

Закопчан и приведен в безпомощно състояние в районното управление на полицията, Стоянов получава заплаха за 5 години затвор. За да се отърве – просто трябва да изтрие записа от камерата. Според неговите думи, заплахите са отправени лично от Павел Шопов. Зад мнението му застава и консулът – родолюбец.

Сами си правете изводите какви хора ни управляват и заслужават ли те да бъдат в парламента.

Нека си припомним една друга блестяща проява на Павел Шопов, която стана опустошителен хит в интернет за броени минути:

http://www.youtube.com/watch?v=B3m2GR3lE8k

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *