Тервел се изряза в пряк ефир: Нямам нищо общо с Лияна!

1

Тер ЛКато пълен страхливец се прояви Тервел на снощния лайф. Когато всеки от номинираните беше запитан защо трябва да остане в Къщата, другите казаха формално, че имат още какво да покажат, а той тегли една прочувствена реч, че научил, че навън смятали, че има флират с Лияна и се зараждала някаква връзка.

Искам да заявя пред всички, че са останали с грешно впечатление.  Между нас няма никакъв флирт и никаква връзка. Това, че си правим масажи, ами то много хора си правят масажи един на друг в Къщата, а защо са давали само нас на записите не знам. Но искам да кажа, че нямам никакви по-особени и различни отношения с Лияна, отколкото с другите, да декларирам, че имам семейство и много го обичам.

При тези думи всички съквартиранти зяпнаха, защото нито им беше мястото там да бъдат изречени, нито пък бяха чистата истина. Сякаш Тервел отчаяно искаше да остане в Къщата, да очисти името си и да се представи за жертва, а не за ловец. Лияна изоставена ТервелНай-болезнено реагира Лияна, тя попита – ама кой си мисли подобно нещо и защо го казваш пред всички, след което се разплака. И се скри в спалнята.

Коментаторите отвън бяха с различни мнения, но еднакво учудени. Докато мъжете смятаха, че е нормално да бръкне под хавлията на певицата и да я гали по дупето, пък и не само там, да се целува с нея навсякъде, жените пък твърдяха, че е имало флирт и влечение, но той или се е осъзнал, или някой отвън го е притиснал да каже тези думи.

Единствено Алисия беше категорична, че не приема поведението на Тервел и той няма право да се занася с жени в такова предаване, тъй като семейството му го гледа и се чувства наранено.    „

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/x5aiVkXcK5M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ама тоя смята,че ние ядеме доматите с колците.Може би сме сляпи и не видяхме как флиртуваха.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *