Тервел Пулев проговори: Андреа съсипва брат ми

0
Тервел Пулев и Диана Ненова
Тервел Пулев и Диана Ненова нямат време за сватба

Тервел Пулев призна, че брат му Кубрат се чувства нещастен и изнервен заради половинката си Андреа. Бронзовият медалист от Олимпийските игри в Лондон 2012 и приятелката му Диана Ненова са фенове на Андреа, но все пак я разкритикуваха.

Тервел и Диана говорят много малко за личния си живот. В последното си интервю, те признаха че са сред най-големите фенове на Андреа и се възхищават на упоритоста й. Според тях, успехът на певицата се дължи на усърдната й работа, както и на това, че песните й са доста по-различни от другите в бранша.

Андреа отдавна се радва на ласките на Кубрат Пулев, известен още като Кобрата. Боксьорът и певицата също не споделят много за личният си живот, но Андреа винаги е твърдала, че с Кобрата не се карат за нищо. Това твърдение беше тотално разбито, след като Тервел Пулев призна колко много страда брат му, заради връзката си с знойната чалгаджийка. Според него това се дължи на прекалените емоции на певица, но хубавото в случая е, че Кобрата е доста спокоен човек и за сега търпи прищевките на своята половинка.

Тервел Пулев и Диана Ненова са заедно от няколко години, като дори имат и син – Калоян. Двамата все още не са сключили брак и споделиха, че на този етап това не е приоритет за тях. И двамата са спортисти, като постоянно са на лагери и нямат време за сватба. Въпреки това, скоро или не това най-вероятно ще се случи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *