Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Тервел опипа голото дупе на Лияна, тя го яхна да му прави масаж

Лияна Тер1Няколко бутилки шампанско превърнаха трезвите и скучни съквартиранти в тълпа от разюздани тийнейджъри. Колко малко му трябва на човек наистина, за да се изложи! А на брадърите още по-малко!

Неочаквано горещите страсти започнаха със стриптийз на Мариан Кюрпанов, който реши полугол да танцува страстен блус със Станка Златева. Тя се зачерви смутено, но смело се хвърли в танца със съответните страстни прегръдки, идващи предимно от Мариан. Стига бе, човек, ще те сънувам довечера, каза му пламнала Станчето. Е, и аз ще те сънувам. За какво сме тук, ако вечер поне не се сънуваме, усмихна й се чаровно той.

Тервел и Лияна обаче съвсем не разчитаха само на сънища. Те танцуваха плътно прегърнати, като си разменяха бързи целувки. Така се бяха залепили един за друг, че и чехълче не можеше да мине между телата им. Когато танците и щурият купон свършиха, Лияна се изкъпа и чисто гола, по увито късо пешкирче около себе си, отиде в спалнята до леглото на Тервел и започна да му шепне, че иска да го масажира.Лияна нощен масаж Докато стоеше права край него, той няколко пъти пусна алчно ръка и опипа голото й дупе. Пред очите на всички, защото другите не бяха заспали. Това обаче не смути певицата и тя го яхна, за да му направи масаж.

Буквално гола, ако не се брои защитната хавлийка. Тервел застена от удоволствие, а от другите легла се чу мърморене и кикот. След пет минути търкане и масажиране, Лияна се върна в леглото си. Искам те, желая те, прошепна й сутринта боксьорът. Много те искам, но това не може да стане тук. Тя кимна утвърдително с глава и пак отърка тяло в неговото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *