Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Тервел към Лияна: Желая те!

Тервел целува ЛиянаНапук на съквартирантите-моралисти Тервел и Лияна отново започнаха да си правят среднощен масаж. Тя не само прокарваше пръсти по голия му гръб, но и изкусително охкаше и стенеше, с многозначителното мммммм, което вбеси Йоана и тя пак се хвърли сутринта да чете морал. Не разбирам какво нередно съм направила. Този път бях с блуза и клин. Голи бяха само дланите ми – оправда се Лияна.

А какво беше това сластно мънкане и мъркане, нападна я Йоана. Той ми говореше, но моята уста беше пълна с разтвор. Знаеш, че се жабуркам по два пъти на ден по пет минути, лекарите ми го предписаха. И не можех да говоря, освен с мънкане, докато не изплюя после разтвора, обясни певицата. Йоана обаче хукна да се оплаче на Ваня Червенкова, която пък спи с тапи за уши и нищо не беше чула. целувка Лили Тервел

Ваня извика Лияна на майчински разговор с умни съвети и започна да реди наставления как не бива да се разбиват семейства, но певицата й прошепна в ухото, че Тервел е разделен с жена си и това е тайна, която другите не бива да знаят. Ваня запна и каза, е, щом е  така…но пене не го правете в спалнята. Целувайте се в хола пред всички, за да видят, че няма нищо скрито-покрито. Фолкаджийката се съгласи, но се оплака и на Тервел, че ги одумват. Той пък обяви на любопитните, че има жена и дете, че ги обича, обаче личният му живот не е тяхна работа.

Ще прави в къщата каквото сам реши и не му е приятно да го шпионират непрекъснато и да говорят зад гърба му. Всички се стреснаха и се махнаха от кухнята, където той и Лияна миеха чинии. Само ти знаеш каква е истината, прошепна й той. Желая те! Но не тук! Да-прошепна  тя. А зрителите останаха с отворени уста каква по-точно е истината.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *