Теодора Духовникова размята секси цици на плажа

0

Актрисата Теодора Духовникова има хубав бюст и не се срамува да го покаже. Без капка свян тя се разхожда на плажа в Лозенец само по долница на оскъден бял бански, която сменя с розова, ако много се намокри в морето. Има и цял бански, който навлича, ако задуха вятър.

Наскоро журналистката в „Под прикритие“ беше със семейството си в Царево, за да участва в конкурса за най-добра звездна рисунка. На площада в малкото крайморско градче тя нарисува доста кадърно платно, което веднага бе взето в музея на съвременното изкуство, отворен наскоро в общината. Със свои рисунки в музея ще се увековечат и Марта Вачкова и други артисти и певци, макар че някои са нарисували истински цапаници. Важни са имената отдолу, а не съдържанието, смятат оптимистично местните културтрегери.

Теди е на почивка с мъжа си и двете си дъщерички – Бояна и Ема. Бояна вече се момее и кротува, но тригодишната Ема създава доста проблеми на родителите си да отдъхнат. Палавницата не иска да излиза от водата и са нужни доста усилия да бъде измъкната оттам. Семейството си има любимо кътче и от години ходи на море в Лозенец. Почти всички имоти там са софийски, почти всички хотели са на столични бизнесмени и хайлайфът се събира там, като вечер организира луди частни партита с много смях и изискани напитки. Теди и съпругът й се включват чак когато приспят малките. Мястото е първобитно, красиво, а морето е много чисто, споделя актрисата и събира тен за зимата почти без бански.

ВИЖ ВИДОТО:

http://youtu.be/qFJY6GJUt1k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *