Теди Кацарова върти най-малко трима мъже

0

Певицата Теди Кацарова и бившата й сърдечна половинка Жоро Любенов се усамотили били на скришна 10-дневна почивка на турския полуостров Дача, близо до Мармарис. Двамата били оставили новите си половинки да се занимават с бизнеса си и се отдали напълно един на друг.

Почивката била пазена в дълбока тайна, но разбира се веднага се намерило кой да ги издаде. Разменени нежности, секси сценки между разделените  миналата години влюбени подсказали на свидетелите, че ТВ звездата на БНТ и щерката на легендарната Силвия Кацарова пак са заедно и то доста сериозно си ходят. В края на лятото Теди и Жоро били засечени да се държат за ръцете в баровския турски курорт. Двамата разделени изглеждали повече от интимни и все едно за пръв път се срещали и пламвала любовта. Били. Техни приятели ги засекли на много самотни места, където двамата, долепили глави един в друг си шепнели нещо. А после се къпели и отивали в хотела.

Половинките на Теди и Жоро не подозирали, че са заедно, а може би и те са си припомняли някъде другаде старата любов. Теди явно се оказа палавница. Нейното име освен с настоящето и бившето й гадже се свързва и с бърза афера с йорданския певец Фарес. След артистичните среди се говори, че в нея е влюбен и много богат турчин, който й бил сериозна тръпка и скритата любов, но никой не знае името му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5N6aludwNwE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *