Тъжно: Гала пострада при сбиване с домашна котка

0

Посред нощ търсила помощ от хирург

Котка издра очите на Гала
Котка издра очите на Гала

Телевизионната водеща Гала изненада драгите зрители с огромни слънчеви очила, които беше нахлупила на лицето си в ефир. Загрижена за реномето на своята шефка, нейната асистентка Джуджи веднага я попита какво е станало, че крие очите си зад тъмни стъкла и с това дава повод на клюкарските медии да напишат, че Стефан я е пребил от бой.

За да се предпази от инсинуации Гала разкри, че е била надрана жестоко от собственото си домашно коте в събота вечерта. Тогава решила да почете книга преди заспиване, а котката както обикновено се излегнала на леглото до нея. В един момент обаче животното явно се подплашило от нещо и ненадейно скочило върху очите на стопанката си.

Гала преди трагедията
Гала преди трагедията

„В първия момент изобщо не ме заболя. Усетих, че нещо сякаш ме боцна и опитах да прикрия очите си. Стефан веднага дойде и ме заведе в банята. Там видят, че ръцете и окото ми са пълни с кръв” – разказа Гала.

Всички в семейството се притеснили сериозно, а дъщеря й наложила лед върху раната. За да не се стигне до усложнения, водещата решила да се обади на пластичен хирург, който да я посъветва какво да стори. Заварила д-р Георгиев по време на операция, но човекът въпреки това направил всичко, за да й помогне. По телефона той обяснил на Гала как да направи превръзката, а освен това дал и безценни съвети как да се държи оттук нататък с невнимателното коте.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=LSJerI3m8qY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *