Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Татяна Лолова си купи зъби на бартер

Татяна ЛоловаТатяна Лолова е намерила страхотен начин да похарчи част от хонорара си от сериала „Домашен арест“. Тя  си купила чисто нови  цели 32 зъба. Заради доста напредналата възраст ченето на комедийната артистка сериозно се разклатило и имало опасност да падне на сцената, а  част от останалите й зъбите трябвало да се извадят, защото я болели.

Лолова страшно  се срамувала да не стане някоя авария, докато играе затова решила, че й е крайно време да си закупи нова усмивка. Тя се погрижила и за фасадата на съпруга си Слави, който така я бил окъсал, че вече не можел да яде нищо друго освен бебешки каши и пюрета. Слави, който винаги е бил страшен красавец, сега от възрастта остана почти без зъби. Обаче благодарение на тези импланти може пак да се усмихва и храни нормално“, похвалила се Татяна пред приятелките си.

За цялото това обзавежане на усмивките на семейството отишли повече пари, отколкото за обзавеждането на скромен апрартамент.  Цената само на един имплант между две и три  хиляди лева, а на всеки трябвало да сложат най-малко четири, за да има къде да се държи бляскавата протеза, Лолова сключила договор с известна компания за стоматологични услуги. Тя  била съгласна  да стане тяхно рекламно лице срещу сериозна отстъпка от цената.

„Аз съм си усмихната и озъбена по природа, а сега се чувствам още по-усмихната и сигурна. И на толкова години, на колкото ми е душата, а не тялото- свежа, красива и талантлива“, самопохвали се Лолова. Тя е категорична, че откакто си има нови зъби, животът й буквално се е променил почти коренно. Точната сума за промяната е над 10 хилядарки, но тя не казва истинската цифра, защото от фирмата са забранили да се разкрива договора.

Усмивката обаче  не е решила всички здравословни проблеми на комедийната дама. Тя призна, че  ставите и кръстът я мъчели много. Трудно сядала и едва се изправяла. Само допреди няколко години скачах  като невидяла, а сега винаги трябва да има някой до мен да ми подаде ръка, изохка  Лолова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *