Търсят брадъри на пожар, половината отказали

0

Въпреки огромните хонорари, които се предлагат на мераклиите, от ВИП Брадър продължават на пожар да търсят участници, издадоха близки до продуцентите. Още малко и Памела Андерсън ще остане да си говори сама или с Мариана Попова, която пък не е ясно дали знае английски.

С тях със сигурност ще се мотаят из Къщата Николета и Ванко1, Черната Златка и бившият й любовник Багата, който пък наскоро бе зарязан от гаджето си. Деси Зидарова ще уплътни времето си, докато чака любимият й да излезе от затвора. Интересни персонажи ще бъдат и Ирен Кривошиева и синът й Владимир, чийто баща пък е Стефан Данаилов. Асдис Ран все още се назландисва, не толкова заради хонорара, а защото не й се губи време в такива продукции.

Лазар Ангелов, който е фитнес инструктор на родните звезди също отказал в последната минута. Той не  можел да зареже клиентките си, заради някакво шоу, пък и му възникнали неотложни ангажименти. Запознати смятат, че самите клиентки са го принудили да не участва, защото той знае адски много тайни, а при количествата уиски, които ще се леят, не е ясно какво може да изтърси и кого да постави в неудобно положение. Най-категоричният отказ бил от страна на Елен Колева, която разбрала, че ще я ползват, за да измъкнат от нея всичко за живота й с майонезения бос  и ще я въртят на шиш да си признае. Въпреки стоте хиляди лева, които са й предложили за участие, тя категорично казала не. И че животът й си е неин, а не на хората и най-малко на продуцентите. Отказали са и певиците Меланита и Рут Колева. Прословутата Памела пък щяла да остане само няколко дни, а хонорарът й паднал на 200000. Цялата паника за брадъри в момента е, защото родните звезди се уговорили да стоят в къщата най-много по две седмици. Всеки си имал работа и 14 дни били достатъчни, за да блеснат на екрана. Продуцентите предложили да им удвоят хонорарите, само и само да не остане Къщата празна.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/w5jjp-Y_umk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *