Танцуващата учителка изписана от болницата, за да вдига рейтинга на „Всяка неделя“?

1

Илияна ИвановаЛекарите в Пирогов успяха да спасят Илияна Иванова, която стана известна с това, че танцувала пред учениците, като преди това си била пийнала. Тя доби печална известност с факта, че бе отведена с белезници от работното си място и прекара в ареста до вечерта. Постъпката й не можа да бъде квалифицирана като дребно хулиганство и прокуратурата прекрати случая. Още на другия ден Иванова видяла каква слава й се е понесла из цяла България и решила да се самоубие.

Мисълта за трите й деца обаче я отвела в психиатрията, където тя потърсила помощ. Мощна вълна на съчувствие в социалните мрежи предизвика и реакция от просветното министерство, откъдето казаха, че ще бъде върната на работа. В понеделник обаче се оказа, че директорката не я иска обратно и учителката остана на улицата. Тя не издържала на напрежението и през нощта погълнала всички успокоителни вкъщи, заедно с алкохол. Сутринта била намерена почти бездиханна от децата си и приета по спешност в Пирогов, където вчера не даваха големи надежди за живота й. Днес обаче лекарите са оптимисти, че вече е извън опасност, но все още не е контактна. Този факт отново разбуни социалната мрежа и повдигна много въпроси. Първият е защо е извикана полиция в училище, а директорката не я е пратила вкъщи да изтрезнее, след което да я накаже. Вторият – кой е извикал медиите. Третият, след като жената е приета в психодиспансер с явни самоубийствени намерения и силно депресивно състояние, кой е този лекар, който на четвъртия ден реши, че я е излекувал и я изписа? Илияна и децатаМнозина от дискутиращите съзряха странна връзка между изписването на жената и предаването „Всяка неделя“. Тя призна, че току що излиза от болницата и даже е със същите дрехи, с които е била на работа, когато са я арестували. Прекалено грозно е, ако тя е изписана, за да й вземат интервю. Прекалено непочтено е да излязат в ефир и трите й деца, които станаха известни по медиите с това, че майка им пила и пяла пред учениците. Двете момиченца са малолетни и не е етично да се развяват по екрана да ги гледа цяла България. Кеворк даде надежда на Иванова, че ще се върне на работа и я остави да си ходи. В понеделник тя разбра, че няма да я вземат обратно и направи много сериозен опит за самоубийство. На чия съвест ще лежи в момента тя и как ще си я делят, психичноболен мъж, училищно ръководство и медии, всички от които дадоха своя принос, за да посегне тя към яката доза хапчета?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9ZZbr7agpnY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Като я гледах на екрана, беше ясно, че е дрогирана с лекарства. Децата обаче трябваше да бъдат показани в гръб. Сега няма ли кой да сезира СЕМ? Самите те искаха да се обърнат, но не знаеха, че са в ефир. Този Кеворк е нагъл!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *