Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Танц „Чукане“ превзема дискотеките

Моралистите са в шок от новия танц

Западните моралисти изгубиха ума и дума от новия танц „фрик“т.е. „чукам“,  който  за нула време се превърна в истински хит сред американските младежи. Освободеният танц е набрал невероятна скорост и се практикува масово по клубовете в щатите. Всъщност името на танца, който хвърли всички моралисти в тъч съвсем не е случайно, защото той е много лесен за усвояване,  но само за хора,  които не страдат от излишни задръжки.

Родителите са в шок, какво правят децата им по дискотеките

Оборотният в САЩ танц е изключително простичък,  дамата де факто се надупва, а партньорът просто се клати зад нея все едно  в действителност правят секс. Всъщност любопитното в случая  и това,  което влуди хората,  които все пак имат някакви скрупули е фактът,  че много често младежите наистина се чукат,  каквото е и името на танца,  тъй като  обикновено представителките на нежния пол  танцували „фрик“ без бельо, а разгорещените младежи твърде бързо влизали в ритъма на танца и под влияние на алкохола, обладавали своята партньорка в нощното заведение пред очите на всички.

Докато моралистите се пенят от разврата царящ сред младежите,  учените пък отсега са се заели да отчитат, колко  девойчета ще забременеят под ритъма на  „фрика“,  тъй като предпазните средства никак не си пасвали с горещия танц.

 

Моралистите са в шок, какви ги вършат младежите по дискотеките!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *