Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Такситата на Трактора обсадиха входа на новия МОЛ в столицата

taxiКоли от таксиметровата компания на Алексей Петров се самонастаниха пред входа на новия МОЛ в София. Освен че създавали хаос на уличното платно, шофьорите най-нагло псували и гонели пешеходците, разказват потърпевши. Отрупаните с покупки клиенти на МОЛ-а трябвало да прескачат обсадата, за да минат на отсрещния тротоар.

Безочливите таксиджии, без никакво разрешение, обградили търговския обект като запушили всички възможни пролуки за преминаване, както на пешеходци, така и на други автомобили. Клиентите на МОЛ- а влизали в постоянни препирни с бакшишите, но без резултат. Дори охранителите не можели да излязат на глава с озверелите за пътници таксита. Затова по няколко пъти на ден около луксозната постройка се вдигат кански сканадали гарнирани с солени псувни.

Трактора стои зад "Такси - С - Експрес"

Трактора стои зад "Такси – С – Експрес"

Жълтите коли на въпросната таксиметрова компания, която се свързва с бившия дансаджия, си изградили цяла схема за действие. Щом таксиджия успее на прилапа клиент, се провиква и прави знак на колега, който се е наредил настрани. Късметлията бързо се присламчва към авангарда пред входа на мола. Някои тарикати даже давали малко рушветче на охраната на обекта, за да му пази място и да пъди натрапниците.

Територията е запазена само за колите със стикери на „Лев инс”. Таксиджии от други компании нямат шанс да се облажат от доходоносната схема.

Освен на топ – мястото пред новия софийски мол, колите на Трактора са превзели общо – взето всички ключови стоянки по центъра на града. Конкуренцията е избутана в париферията. За таксиджийската фирма се носят и още по – стряскащи слухове. Говори се, че шефът им Алексей Петров ги използвал в мрежата си следене на хора. Схемата била доста ефективна, тъй като чрез нея се събирали адресите, които посещават лицата.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *